شکر سرخ، شکر قهوه ای یا شکر سفید

شکر سرخ، شکر قهوه ای یا شکر سفید
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
tayyebat
شکر سرخ، شکر قهوه ای یا شکر سفید چه فرقی با هم می کنند
شکر قهوه ای، شکر سرخ و شکر سفید انواع شکر هستند که هر سه آنها از نیشکر بدست می آیند، اما به خاطر آن که فرآیند تولید آن ها با یکدیگر متفاوت است خواص آن ها نیز با یکدیگر فرق می کند.

شکر ماده ایست که در مصارف گوناگونی مانند مصارف خانگی، صنایع غذائی، صنایع داروسازی استفاده می شود و در رژیم غذایی افراد نیز جایگاه ویژه ای دارد. شکر جزء شیرین کننده هایی است که آن را هم در اشکال گوناگون (قند، نبات، شکر های رنگی و تزیینی) و هم مواد مصرفی فراوانی می توان یافت. اکثر مواد مصرفی ما همچون: شیرینی و شکلات، نان صنعتی، بیسکوئیت و کیک، ژله، نوشابه‌، آبمیوه، سس، مربا، غذاهای کنسرو شده، شامل شکر می باشند. این مواد در حجم کم، میزان کالری (انرژی) زیادی تولید میکنند که این امر باعث افزایش بیماری در افراد می گردد.

حاصل پالایش نیشکر دو محصول، قند (ساکاروز) و شیره قند ( ملاس) می باشد.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/62q7
نظرتان را بنویسید