طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی-ویژه عیدنوروز

طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی-ویژه عیدنوروز
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز
آموزش طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی برای عید نوروز از شیرینی های خوشمزه که برای عید نوروز به‌ صورت خانگی درست می شوند.

شیرینی دارچینی مکزیکی
مواد لازم شیرینی دارچینی مکزیکی:

- کره: 225 گرم
- شکر ریز: 50 گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد: 225 گرم
- آرد ذرت: 115 گرم
مواد لازم رویه شیرینی دارچینی مکزیکی:

- پودر شکر: 50 گرم
- دارچین: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی:

ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد «325 درجه فارن هایت» گرم کنید. دو شماره سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.

شکر رابه همراه کره در کاسه اي ریخته و با همزن بزنید تا سبک و لطیف شود. وانیل را اضافه کنید.

آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.

یک قاشق چای خوری از مواد برداشته ودر دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.

سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا اندکی طلایی شود. بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود ولی کمی گرم باشد.
طرز تهیه مواد رویه شیرینی دارچینی مکزیکی:

مواد رویه را باهم مخلوط کرده و شیرینی ها را در آن بغلتانید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/4ojg
نظرتان را بنویسید