طرز تهيه نان خامه ای توت فرنگی-ویژه عیدنوروز

طرز تهيه نان خامه ای توت فرنگی-ویژه عیدنوروز
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز
آموزش طرز تهیه نان خامه ای توت فرنگی توسط آقای زنجانی - برنامه به خانه برمیگردیمویژه عیدنوروز .

نان خامه ای توت فرنگی
مواد اوليه نان خامه ای توت فرنگی:

- كره 1/2 پيمانه
- آب 1/2 پ
- شير 1/2 پ
- آرد گندم 1 پ
- تخم مرغ 4 عدد
- نمك 1/2 ق چ
- شكر 1 ق غ
- وانيل 1 ق چ
خامه میانی نان خامه ای توت فرنگی:

توت فرنگي نيم كيلو
- شكر 1 پ
- كره 2 ق غ
- خامه 2 پ
- پودر قند 3 ق غ
طرز تهيه نان خامه ای توت فرنگی:

كره را داخل قابلمه انداخته، سپس آب و شير و وانيل را افزوده تا جوش بيايد. سپس آرد، نمك و شكر مخلوط كرده و به مايع جوش آمده اضافه كرده خوب به هم بزنيد تا مواد يكدست شود و از روی شعله برداشته تا كمي خنك شود.
بعد از 5 دقيقه شروع به اضافه كردن تخم مرغ ها يك به يك با فاصله و هم زدن مواد تا يكدست شوند.
سپس داخل قيف ريخته و روی كاغذ روغنی چيده و به مدت 15 دقيقه در فر با دمای 200c قرار داده تا طلایی رنگ شوند. در تابه ای جداگانه توت فرنگی های خرد شده را همراه با كره تفت داده و شكر را افزوده و 15 دقيقه به آرامی می پزيم.
خامه را به همراه پودر قند شروع به هم زدن كرده تا شكل بگيرد سپس توت فرنگی را افزوده و خوب مخلوط ميكنيم و در يخچال چند ساعت استراحت ميدهيم. ته نان ها را كمی با چاقو باز كرده و خامه توت فرنگی را با قيف داخل نان ها را تزریق کنید.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/7rr8
نظرتان را بنویسید