آموزش طرز تهیه کیک مگنوم

آموزش طرز تهیه کیک مگنوم
ذخیره سازی
2
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز
کیک چوبی مگنوم کیکی بسیار خوشمزه و لطیف برای مهمانی تولد بسیار مناسب است. این کیک علاوه بر طعم بینظیری که دارد براحتی نیز آماده می شود در این آموزش به شما طرز تهیه این کیک خوشمزه آموزش داده می شود.

موادلازم جهت تهیه کیک مگنوم:

آرد سفید قنادی 4پیمانه
تخم مرغ 6عدد
روغن مایع 1پیمانه
کره نرم 100 گرم
شکر 2ونیم پیمانه
شیر 1ونیم پیمانه
پودرکاکائو 4ق غ پر
نسکافه 1 ق غ
بیکینگ پودر 1ق غ
وانیل 1ق چ
اندازه قالب 25×35سانت
مدت زمان پخت کیک 40 الی 50 دقیقه


طرز تهیه کیک مگنوم:

تخم مرغ ،شکر،وانیل راباهمزن5دقیقه بزنیدتا سفیدوکشدارشود.روغن مایع وکره رااضافه خوب مخلوط کنید.نسکافه وشیر را اضافه کنید وبزنید.
آردوپودرکاکائو وب پ را 3بار الک ومخلوط کنید.در3مرحله به مایه افزوده وبالیسک مخلوط کنید داخل قالب که چرب شده وکاغذروغنی گذاشتیدبریزید3بارقالب رابه سطح کارکوبیده وداخل فرازقبل گرم شده بپزید.دمای فرها باهم متفاونه باسیخ چوبی تست کنید اگه سالم بیرون اومد آماده است.
کیک که خنک شدازقالب خارج،کاغذراجدا کنید.سطح برجسته کیک راببریدوکناربگذارید.باقالب شیرینی زبان کاتربزنید(به قطر3سانت)
مواد لازم برای سس شکلاتی:

270گرم شکلات تخته ای خرد شده
25گرم کره
35گرم روغن مایع
40گرم گردویافندق خردشده
طرز تهیه سس شکلاتی:

شکلات رابن ماری کنیدروغن وکره ومغز رااضافه یکدست که شدازروحرارت بردارید.ته چوب بستنی راشکلات بزنیدوداخل کیک بزارید و باشکلات کاور کنیدبا کارد اطراف کیک راصاف ویکدست کرده وشکلات اضافه رابگیرید وروی سیم توری بزاریدتا خشک شود .بعد از 5دقیقه جاش آنرا عوض کنید که به توری نچسبد وگرنه موقع برداشتن کیک شکلات کنده شده پس زود به زود چک کنید واگه لازم شد جاشویشان را عوض کنید. این کیک هر چه بیات شود خوشمزه تر ولطیفتر میشود اضافه کیک را در یخچال می توان نگه داری کرد.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/7roy
نظرتان را بنویسید