طرز تهیه قطاب چیپس پسته

طرز تهیه قطاب چیپس پسته
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز
آموزش طرز تهیه قطاب چیپس پسته توسط خانم اهری - شیرینی خانگی مناسب عید نوروز - برنامه به خانه بر می گردیم.
مواد لازم قطاب چیپس پسته:

- آرد 2 تا 3 پیمانه
- روغن مایع 1/3 پیمانه
- آب 1 پیمانه
- پودر پسته 1 پیمانه
- روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
- پودرقند به میزان لازم
طرز تهیه قطاب چیپس پسته:

آب و روغن را داخل ظرف ریخته و بعد آرد را کم کم به مواد مایع اضافه میکنیم تا بشکل خمیر دربیاید. کمی ورز میدهیم. بعد به مدت یک ساعت در ظرف در بسته در دمای محیط استراحت دهید.
بعد از استراحت به مقدار کم از خمیر برداشته مقداری پودر پسته وسط خمیر گذاشته، خمیر را جمع کرده ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با رول بُر خمیر را به اندازه دلخواه بریده و در روغن سرخ کنید. روغن شیرینی را روی دستمال بگیرید و شیرینی را با پودر قند تزیین کرده و سرو کنید.

قطاب چیپس پسته
Tags:
شیرینی عید
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/mpzA
نظرتان را بنویسید