طرز تهیه پاپریکا خانگی

طرز تهیه پاپریکا خانگی
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
saharfzl

بی شک رمز خوشمزه شدن غذاها استفاده از چاشنی‌های خوش عطر و بو است که می‌توانند غذاهارا مزه‌دار و طعمی متفاوت خلق کند.

اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که همیشه از یک ادویه ثابت برای تهیه غذاهای خود استفاده می‌کنند، پیشنهاد می‌کنیم این بار کمی ریسک کنید و مقداری پودر پابریکا به غذای خود اضافه کنید تا طعم و مزه متفاوتی را خلق کنید و از طعم بی‌نظیر غذای خود لذت ببرید.

اکثر ادویه‌جات رستورانی که در انواع غذاهای فست‌فودی و رستورانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، از ترکیب ادویه پابریکا با سایر چاشنی‌ها بدست می‌آید.

ادویه پابریکا که از پودر شدن فلفل دلمه‌ای قرمز بدست می‌آید طعم شرین تا تندی دارد و می‌تواند در تهیه غذاهای بسیاری کاربرد داشته باشد.

طرز تهیه پاپریکا در منزل

 

طرز تهیه پابریکا در خانه کار چندان سختی نیست.

شما تنها نیاز به چند فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ دارید. برای تهیه 200 گرم پودر پابریکا، به 20 تا 28 عدد فلفل دلمه‌ای یا فلفل قرمز نیاز دارید.

ابتدا در قدم اول فلفل‌های قرمز را شسته و خشک کنید.

سپس فلفل دلمه‌ای را به دو نیم تقسیم و داخل آن را خالی کنید، سپس هر قسمت را به قطعات کوچک‌تر برش بزنید.

و در مرحله بعد باید قطعات کوچک فلفل دلمه‌ای را خشک کنید. 

طرز تهیه سس پابریکا

 

• گوجه فرنگی‌ها را به قطعات ریز برش دهید.

• پیاز و سیر را خرد کنید.

• در مرحله بعد، روغن زیتون را در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله پیاز و سیر را اندکی تفت دهید تا سبک شوند.

• سپس گوجه فرنگی‌های خرد شده را به سیر و پیاز اضافه و حدود 7 دقیقه تفت دهید تا گوجه‌ها نرم شوند.

• پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به مواد بالا اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

• یک لیوان آب را به ظرف اضافه و برای حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد سس پخته شوند.

• بعد از گذشت این زمان، مواد سس را به کمک یک بلندر کاملا مخلوط و یکدست کنید.

• در این مرحله آبلیمو را به سس پابریکا اضافه و مجدد با بلندر مواد را مخلوط کنید.

• سس پابریکا و کوجه فرنگی آماده سرو شدن است و می‌توانید آن را در ظرف مناسب بریزد.

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/kJMK
نظرتان را بنویسید