در این مقاله به بررسی خواص زردآلو ، نکات کاشت و مصرف آن و تهیه خوراکیهایی با زردآلو میپردازیم.
میوه ای کوهستانی است که در ییلاقات به عمل می آید. درخت آن در هوای معتدل گرم بهتر از نقاط دیگر رشد می کند.
زردآلو سرشار از ویتامین های A و C و آهن است و دارای قند طبیعی می باشد که هضم آن بسیار راحت است.
خواص زردآلو برای لاغری و در بارداری و آشنایی با این میوه

ذخیره سازی
2
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
لینک مرجع
https://sarvban.com/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b5-%d8%b2%d8%b1%d8%af%d8%a2%d9%84%d9%88-apricot-featurees/
ShortURL as
Linkp.ir
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر