درباره لوبیا
نام نوعی دانه خوراکی است.
در سال 1533 میلادی لوبیا به نام مکزیکی اولیهاش «ایاکوک» از آمریکا به اروپا آورده شد.
لوبیا گیاهی است از تیره بقولات ، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر میپیچد.
گیاهی است یکساله ، دارای یک ریشه اصلی راست و ریشه های فرعی فراوان.
برخی خواص لوبیا
جلوگیری از فشار خون بالا
منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، فیبر محلول و پروتئین هستند، به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.
مناسب برای بیماران دیابتی
تقویت سیستم ایمنی بدن
آنتی اکسیدان ها ی لوبیا ، رادیکال های آزاد را از بین برده و از محافظت سلول های بدن میکنند.
ببهبود قلب
بدلیل وجود مقدار زیاد منیزیم
پیشگیری از سرطان
ادیکال های آزاد در میتوکندری توسط دفاع آنتی اکسیدان کاهش می یابد.
لوبیا همچنین شامل ویتامین K هستند و برای محافظت از سلول های بدن مهم است.
کنترل قند خون
و...
انواع
لوبیا چیتی( لوبیای رومی):
لوبیا-چیتی
منبعی غنی از آمینواسید است که درواقع منبع خوبی برای دریافت پروتئینی محسوب میگردد.
همچنین منبع خوبی از فیبر است.
میتوان ازآن در انواع غذاهای و حتی سالادها استفاده نمود ازجمله آش رشته و قورمهسبزی و خوراک لوبیا.
آمینواسید موجود در لوبیا چیتی آن را به یک منبع خوب برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای گوشت تبدیل کرده.
لوبیا قرمز( لوبیا کلیوی):
خرید-و-فروش-لوبیا
دارای طبیعتی گرم میباشد و دارای خواصی چون سلامت پوست و مو، پایین آورنده کلسترول خون کم نمودن فشارخون و… است.
از مصارف لوبیا میتوان به استفاده از آن در برخی غذاها مانند انواع خورشها، آشها و همچنین سالادها اشاره نمود.
آنتیاکسیدانهای ضد بیماری متعددی دارد که سیستم ایمنی را سالم و قوی میکند.
لوبیا سفید
محصول بریتانیا و آمریکا است و دارای مقدار زیادی کربوهیدرات است.
و...
همه چیز درباره لوبیا و انواع و خواص آن

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
ShortURL as
Linkp.ir
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر