میوه ای کوهستانی است که در ییلاقات به عمل می آید.
نام علمی آن Prunus armeniaca و یک گونه از خانواده گلسرخیان است. سرشار از ویتامین های A و C و آهن است و دارای قند طبیعی می باشد که هضم آن بسیار راحت است.
مفید برای کم خونی : بدلیل آهن کوجود در آن
مفید برای قلب : پتاسیم موجود در زردآلو می تواند سطوح فشار خون را کاهش دهد.
تصفيه کننده خون است
مفید برای درد مفاصل و رماتيسم : به علت داشتن مقدارى اسيد سالسيليک
رفع يبوست
رفع تشنگى و عطش
و...
خواص زردآلو برای لاغری و در بارداری و آشنایی با این میوه

ذخیره سازی
1
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
لینک مرجع
https://sarvban.com/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b5-%d8%b2%d8%b1%d8%af%d8%a2%d9%84%d9%88-apricot-featurees/
ShortURL as
Linkp.ir
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر