طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون

طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
فرشته جباری
طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون

مواد لازم :
انبه با پوست یک کیلو(چغاله انبه)
یک بوته سیر له شده
سرکه سفید 1 تا دو پیمانه
آبلیمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری
تخم شمبلیله 1 قاشق سوپخوری
سیاه دانه 1 تا قاشق چایخوری
فلفل قرمز خشک 6 تا 4 عدد
نمک و زرد چوبه و رازیانه به میزان لاز

طرز تهیه:
ابتدا انبه ها به همراه پوست به اندازه (حبه قند) دلخواه خورد کنید و با نمک و زردچوبه مخلوط کنید و به مدت نصف روز توی آفتاب مستقیم یا محیط آشپزخانه نگهداری کنید تا گاز اضافه انبه خارج شود.

بعد از آن آبلیمو، روغن و سرکه و مقداری نمک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا یک جوش بخورد و بعد انبه ها و سیر را به سرکه و مواد اضافه کرده و یک جوش که زد آن را خاموش کرده و صبر کنید تا دمای آن به دمای محیط برسد.

سپس تخم گشنیز، شمبلیله، فلفل قرمز، سیاه دانه و رازیانه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و توی شیشه مورد نظر ریخته و سر شیشه را کاملا محکم کنید تا ترشی جا بیفتد.

دانلود صوت با لینک مستقیم
https://linkp.ir/D16k
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/E81l
نظرتان را بنویسید