خواص و ضرر چای بعد از غذا

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
یکی از دلایل مهم نوشیدن یک فنجان چای بعد از غذا این است که به هضم غذا کمک میکند، چای به جذب مواد مغذی غذا کمک میکند. بسیاری از افراد با خوردن انواع مختلف غذا دچار مشکل در هضم میشوند که نوشیدن انواع متفاوت چای ها (چای سیاه، چای سبز، چای سفید یا چای اولونگ و...) و همینطور انواع دمنوش ها ( بابونه، بادرنجبویه ، زنجبیل و ...) میتواند به این افراد کمک کند تا هضم راحتتری داشته باشند و ناراحتی های گوارشی خود را برطرف کنند
برچسب ها
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
چای ماسالا چیست و چگونه تهیه کنیم؟
مطلب بعدی
چای شکوفا شونده
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر