خواص و ضرر چای بعد از غذا

خواص و ضرر چای بعد از غذا
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
setare saeidi
یکی از دلایل مهم نوشیدن یک فنجان چای بعد از غذا این است که به هضم غذا کمک میکند، چای به جذب مواد مغذی غذا کمک میکند. بسیاری از افراد با خوردن انواع مختلف غذا دچار مشکل در هضم میشوند که نوشیدن انواع متفاوت چای ها (چای سیاه، چای سبز، چای سفید یا چای اولونگ و...) و همینطور انواع دمنوش ها ( بابونه، بادرنجبویه ، زنجبیل و ...) میتواند به این افراد کمک کند تا هضم راحتتری داشته باشند و ناراحتی های گوارشی خود را برطرف کنند
برچسب ها
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/mX1r
نظرتان را بنویسید