بریانی اصفهان یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه اصفهان است که آوازهاش در اقصی نقاط جهان پیچیده و در میان ایرانیان از محبوببیت خاصی برخوردار است.
بریانی که امروزه اصفهانیها و گردشگران اصفهان میشناسند غذایی است پر چرب و مخصوص نهار که از گوشت گوسفند و جگر سفید تهیه میشود. نان کنار بریان اصیل نیز باید نان سنگک باشد. در کل، بریانی اصفهان غذای بسیار چرب و سنگینی محسوب میشود، به ویژه که برخی تلیت آب گوشت کشک را نیز در کنار آن با دوغ و ریحان و پیاز میل میکنند.
در اصل نام این غذا بریان و محلی که بریان در آن طبخ شده و به فروش میرسد بریانی یا بریونی نام دارد اما از آنجا که نام این غذا برای اکثریت افراد به صورت بریانی جا افتاده، ما نیز از همین کلمه استفاده میکنیم.
دانلود آموزش طرز تهیه بریانی اصفهان
https://www.linkp.ir/xkYn
طرز تهیه بریانی اصفهان با گوشت گوسفند توسط سامان گلریز

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر