طرز تهیه رب گوجه فرنگی سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه رب گوجه فرنگی سنتی مرحله به مرحله
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
بهتاش
از قدیم در ایران رسم بر این بوده که در فصل تابستان به خاطر فراوانی گوجه فرنگی سنتی بساط درست کردن رب گوجه درحیاط و روی پشت بام خانه‌ها برپا شود.
اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید تاریخچه درست کردن رب گوجه به عنوان یکی از پرکاربردترین چاشنی‌های غذایی برای اولین بار به کشورایتالیا برمی‌گردد.
ایتالیایی‌ها برای پخت بهتر پاستا و اسپاگتی باید پوست گوجه فرنگی را می‌گرفتند و آن را پوره می‌کردند.
ابتدا درسیسیل و سپس درسایر شهرهای ایتالیا کارخانه‌ها و البته به صورت خانگی درمنزل تولید رب گوجه فرنگی آغاز شد.
جالب است بدانید ایتالیایی‌ها به رب گوجه فرنگی روغن زیتون بکروسرکه هم اضافه می‌کنند که مانع ازکپک زدن رب می‌شود.
ابتدا باید گوجه‌ها راخوب بشورید و زمانی که کاملاخشک شدند.
گوجه‌ها را چهار یا هشت قاچ کنید و در تشت بزرگ بریزید و به مدت دو روز در آفتاب بگذارید.
تا زمانی که پوست گوجه فرنگی از گوشت آن کاملا جدا شده و گوجه‌ها خوب آب بیندازند.
تشت را زیر آبکش بگذارید و سپس یک بار با آبکش و یک بار با صافی ریزگوجه‌ها را صاف کنید.
در این مدت با دست تمیز شسته شده گوجه‌ها رافشار دهیدوچنگ بزنید تا پوست وتخم گوجه جداشود وآبش گرفته شود و داخل تشت ریخته شود.
حالا آب گوجه صاف شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز بپزید.
چند ساعت زمان برای پختن رب لازم است. در این فاصله مرتب باید رب را هم بزنید تا ته نگیرد.
رب گوجه باید آن‌قدر بپزد تا به غلظت مناسب برسد و آب آن کاملا تبخیر شود.
در واقع زمانی که رب گوجه شروع به قل زدن کرد و حباب‌های بزرگ که می‌خواهند به اطراف پخش شوند روی آن تشکیل شد باید مراقب رب باشید ومرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
مواظب باشید حباب‌ها روی دست و صورت‌تان نپاشند و از دستکش استفاده کنید.
در این مرحله نمک و روغن را هم اضافه کنید.
وقتی رب به غلظت مورد دلخواه شما رسید زیر قابلمه را خاموش کنید.
زمانی که رب کاملا سرد شد در ظروف کاملا خشک و کاملا تمیز و بدون بو بریزید.

# سروبان
# برای خرید عمده گوجه فرنگی ، محصول مورد نظرتان در سروبان پیدا کنید.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/l3R1
نظرتان را بنویسید