طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک

ذخیره سازی
1
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم.پیازها را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. سبک که شد لپه هایی که خیس خورده و آبکش کردیم ...
لینک مرجع
http://amozeshashpazi.ir/?p=1161
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی به روش دیگر
مطلب بعدی
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر