طرز تهیه مرغ ترکیه ای، غذای ملل

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کنید بعد 2 قاشق رب و دو پیمانه ماست و نصف پیمانه روغن زیتون و ریحان خشک و آویشن و پول ببری (که در ایران معادل آن فلفل پاپریکاست) از هر کدام یک قاشق غذاخوری و نمک کمی و دو حبه سیر له شده را مخلوط کرده یک شب داخل یخچال بگذارید بماند تا مزه دار شود.
لینک مرجع
http://amozeshashpazi.ir/?p=1207
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
طرز تهیه فلافل نخودفرنگی
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر