ترمیم پرده بکارت

ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
mosahab
ترمیم پرده بکارت در برخی جوامع از جمله فرهنگ و جامعه ما که پرده بکارت زن به عنوان نشانه ای بر پاکدامنی او در نظر گرفته می شود، اتفاق می افتد. انتظار می رود که یک زن باکره پس از مقاربت در شب عروسی خود خونریزی داشته باشد،

اما نکته اینجاست حدود 25 درصد از دختران با وجود باکره بودن، خونریزی ندارند. از طرف دیگر برخی از دختران، بدون پرده بکارت به دنیا می آیند و یا پرده بکارتشان را نه به علت عمل جنسی، بلکه در حین ورزش های سنگین و خاص مانند اسب سواری و ژیمناستیک از دست می دهند.

بنابراین با انجام عمل ترمیم پرده بکارت می توان به دختران و زنانی که به علت یک حادثه بکارتشان را از دست داده اند، فرصت دوباره داد، زیرا آنان مستحق این نیستند که تا آخر عمر زجر بکشند. در این مقاله اطلاعات لازم درباره عمل ترمیم بکارت، علت انجام آن به همراه مراقبت های بعد از عمل و عوارض احتمالی آن بیان شده است. 



عمل جراحی ترمیم پرده بکارت
عمل جراحی پرده بکارت که به نام هایمنوپلاستی (hymenoplasty) شناخته می شود، به منظور ترمیم یا بازسازی غشای نازکی که دهانه واژن را می پوشاند و به آن پرده بکارت می گویند، انجام می گیرد. طی این عمل جراحی، هرگونه پوست پاره شده در لبه های پرده به آرامی و با شکلی مرتب بریده می شود ، پس از آن بافت باقیمانده به هم دوخته می شود و یک سوراخ کوچک ایجاد می کند.







اگر پوست کافی برای بازیابی پرده بکارت وجود نداشته باشد، یا اگر فرد به طور کلی بدون پرده متولد شده باشد، جراح یک بافت مصنوعی کاملا شبیه به پرده ایجاد می کند و در محل مناسب پرده بکارت قرار می دهد. ممکن است یک منبع خون مصنوعی کوچک هم در داخل رحم قرار دهد که پس از دخول، پارگی پرده بکارت، به طور کامل شبیه سازی شود.

این عمل معمولا تحت بی حسی موضعی انجام می شود، حدود یک تا دو ساعت طول می کشد و بیشتر بیماران می توانند حدود یک ساعت پس از عمل به خانه بروند. قبل از جراحی ، بیماران نیاز به مشاوره قبل از جراحی و معاینه دقیق توسط پزشک زنان دارند.

حتما بخوانید: رابطه زناشویی مناسب











علت انجام عمل ترمیم پرده بکارت
دخترانی که تمایل به انجام عمل ترمیم پرده بکارت دارند، برای تصمیمشان دلایل متفاوتی دارند که ممکن است جسمی یا روانی باشد. به طور کلی علت های احتمالی اقدام برای این عمل جراحی در این بخش از مقاله بیان شده است.

 بازسازی اعتماد به نفس توسط ترمیم پرده بکارت

در صورت تجاوز جنسی، یک دختر با مشکلات روانی آسیب زا روبرو می شود. ممکن است احساس کند که نه تنها معصومیت و پاکی خود را از دست داده، بلکه فرصت هدیه دادن بکارتش به مردی که مورد علاقه اش بوده را از دست داده است. بنابراین این گونه زنان می توانند از طریق عمل ترمیم پرده بکارت، اعتماد به نفس از دست رفته خود را مجددا کسب کنند و احساس بکارت و معصومیت خود را مجددا به دست بیاورند.

 فراموشی گذشته تاریک به وسیله ترمیم پرده بکارت

گاهی دختران در سنین بلوغ از سر کنجکاوی و تحت تاثیر همسالان خود اقدام به برقراری روابط جنسی می کنند یا در حین عمل خودارضایی پرده بکارتشان آسیب می بیند. این گونه دختران بعد از اینکه بالغ می شوند به اشتباه خود پی برده و از عمل خود احساس تاسف می کنند، بنابراین در صدد ترمیم پرده بکارتشان بر می آیند تا گذشته و اشتباه خود را فراموش کنند.

حتما بخوانید: خود ارضایی دختران
 پایبندی به عرف و اعتقادات

از آنجایی که داشتن پرده بکارت، در بسیاری از جوامع، از جمله جامعه ما نشان دهنده معصومیت و پاکی دختر محسوب می شود. دخترانی که به طور اتفاقی در حین دوچرخه سواری، اسب سواری، ژیمناستیک، قرار دادن تامپون و یا حتی در هنگام انجام تست پاپ اسمیر، پرده بکارت خود را از دست می دهند، برای اطمینان دادن به همسر آینده شان در مورد نداشتن رابطه جنسی قبل ازدواج، عمل ترمیم پرده بکارت را انجام می دهند.

 لذت جنسی بیشتر به دلیل ترمیم پرده بکارت

ممکن است بعد از زایمان، عضلات واژن ضعیف شوند. از طرف دیگر شل شدن این عضلات نیز با گذشت زمان و به علت افزایش سن اتفاق می افتد. عمل ترمیم پرده بکارت باعث سفت شدن عضلات و لذت جنسی بیشتر می شود.

 ترمیم پرده بکارت مسدود

عمل ترمیم پرده بکارت فقط مختص افرادی که پرده ندارند، نیست؛ بلکه گاهی افرادی این عمل را انجام می دهند که پرده بکارت مسدود دارند یعنی پرده شان کاملا واژن آنها را پوشانده است. جراحان از طریق عمل پرده بکارت یک سوراخ در وسط پرده ایجاد می کنند تا از این طریق خارج شدن خون قاعدگی و انجام دخول در رابطه جنسی امکان پذیر شود.

 ترمیم پرده بکارت دو تکه

یکی دیگر از انواع پرده بکارت که دردسر ساز است، پرده بکارت دو تکه نامیده می شود. در پرده بکارت دو تکه، یک تیغه در وسط پرده بکارت قرار دارد که مانع استفاده از تامپون یا نفوذ آلت تناسلی مرد می شود. بنابراین پزشکان در حین عمل جراحی ترمیم پرده بکارت این بافت تیغه مانند را بر می دارند.

حتما بخوانید: پرده بکارت دو تکه


مراقبت های بعد از عمل ترمیم بکارت
به طور کلی عمل جراحی ترمیم پرده بکارت معمولا عمل ساده ای است و نیاز به بستری بعد از عمل یا مراقبت های ویژه ای ندارد. در ادامه این بخش هر چیزی که لازم است درباره بعد از عمل جراحی پرده بکارت بدانید در اختیارتان قرار می دهیم.

در مدت 48 تا 72 ساعت بعد از عمل جراحی تان ممکن است کمی خونریزی داشته باشید که این موضوع کاملا طبیعی است.

تا دو روز بعد از جراحی از دوش گرفتن خودداری کنید زیرا ممکن است منجر به عفونت شود.

بعد از دو روز می توانید دوش بگیرید و واژن خود را با آب و صابون تمیز کنید. 

به مدت 2 الی 4 هفته تورم و کبودی جزیی به همراه درد مختصر طبیعی است و پزشکان احتمالا داروهای مسکن و آنتی بیوتیک برایتان تجویز می کند. داروهای آنتی بیوتیک را حتما سر ساعت و در موعد مقرر مصرف کنید.

تا بهبودی کامل 6 هفته طول می کشد در این مدت زمان به هیچ وجه از تامپون استفاده نکنید زیرا باعث پارگی مجدد پرده بکارت ترمیم شده می شود.

در دوره بهبودی از انجام ورزش ها یا فعالیت های بدنی سنگین خودداری کنید.

حداقل باید 2 هفته پس از جراحی از مصرف نوشیدنی های الکلی و سیگار خودداری کنید.

حداقل تا شش هفته پس از جراحی از رابطه جنسی خودداری کنید.

حداقل تا دو هفته پس از جراحی از پوشیدن لباس زیر تنگ خودداری کنید.

همانگونه که گفته شد تا 6 هفته پس از انجام عمل جراحی ترمیم پرده بکارت، هر گونه عملی که منجر به پارگی مجدد پرده بکارت شود و یا روند بهبودی آن را به تاخیر بیندازد، ممنوع است. یکی از این مواردی که حداقل بعد از گذشت 6 هفته از عمل جراحی می توان آن را انجام داد، رابطه جنسی است، البته باید به خاطر داشته باشید که این کار با احتیاط و انجام مراقبت های لازم و به شکل صحیح انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: رابطه جنسی صحیح
عوارض عمل جراحی پرده بکارت
در رابطه با عمل جراحی ترمیم پرده بکارت، به ندرت عوارضی وجود دارد و معمولا افرادی که این عمل را انجام می دهند از نتایج آن راضی هستند. اما با این حال اگر علائم زیر را مشاهده کردید حتما به پزشک مراجعه کنید.

 تب شدید

 سرگیجه

 درد شدید تا سه روز بعد از عمل

 ترشحات غیر معمول با بوی بد

 خارش شدید

 خونریزی غیر طبیعی یا لخته خون

 التهاب و تورم



 کلام آخر

به طور کلی گاهی پیش می آید که به دلیل بی احتیاطی یا اشتباهات نوجوانی، دختری پرده بکارت خود را از دست بدهد و در زمان ازدواج حسرت فراوانی می خورد. این دختران که ممکن است به هر علتی به جز رابطه جنسی پرده بکارتشان را از دست داده باشند، مورد قضاوت های منفی اطرافیان قرار می گیرند. بنابراین در صدد ترمیم پرده بکارت خود بر می آیند.

در ادامه بخوانید: دوستی های قبل ازدواج












سوالات متداول


1- عمل جراحی ترمیم بکارت چگونه انجام می شود؟
این عمل که هیمنوپلاستی نامیده می شود، با دوختن پوستی که از پرده بکارت باقی مانده انجام می گیرد که توضیحات تکمیلی در این خصوص در متن مقاله بیان شده است.




2- عمل ترمیم پرده بکارت به چه دلایلی انجام می گیرد؟
این عمل دلایل متفاوتی می تواند داشته باشد از جمله بازیابی اعتماد به نفس، پایبندی به اعتقادات و عرف و دیگر مواردی که در مقاله عنوان شده اند.




3- عوارض عمل ترمیم پرده بکارت چیست؟
این عمل معمولا عوارضی ندارد اما در صورت مشاهده تب شدید، خارش، التهاب و دیگر مواردی که در مقاله عنوان شده، به پزشک مراجعه کنید.

منبع : ترمیم پرده بکارت
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/8Qml
نظرتان را بنویسید