آموزش مرحلهبهمرحله کال کباب گیلانی یا رشتی
کال کباب شمالی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که با بادمجان پخته میشود. طرز تهیه کال کباب رشتی بسیار راحت است و در مهمانیها بهعنوان یک پیشغذای خوشمزه و مجلسی میتواند جایگاه ویژهای داشته باشد.
این غذای لذیذ از نظر مواد و نحوه پخت شباهت زیادی به میرزاقاسمی دارد و مانند این غذا اصالت آن به شمال کشور تعلق دارد. مواد لازم برای طرز تهیه کال کباب گیلانی طبق جدول زیر ارائه شدهاند. در صورت عدم آگاهی درباره این غذای خوشمزه، میتوانید سری به مجله تک آشپز بزنید.
مواد لازم برای تهیه کال کباب شمالی :
- بادمجان کبابی :500 گرم
- گردو آسیاب شده : نصف پیمانه
- سبزی معطر خرد شده (نعنا، خالواش، چوچاق): 3 تا 4 قاشق
- سیر رنده شده :3 الی 4 قاشق چای خوری
- آب انار ترش :نصف پیمانه
- گلپر :یک و نیم قاشق چایخوری
- نمک :به مقدار لازم
- رب انار ترش (درصورتیکه مایل بودید) :به مقدار لازم
جهت مشاهده طرز تهیه و نکات مهم آن به لینک مرجع در انتهای مقاله مراجعه کنید: