طرز تهیه کال کباب گیلانی یا کال کباب رشتی

طرز تهیه کال کباب گیلانی یا کال کباب رشتی
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله پیام سرا

نظر شما درباره طعم کال کباب شمالی چیست؟ آیا طرز تهیه کال کباب گیلانی را می‌دانید؟ هر یک از غذاهای خطه سرسبز شمال عطروطعم بخصوص خود را دارند که همه آن‌ها به طرز عجیبی اشتهاآور هستند.

از نکات مثبت این غذای سنتی کم‌هزینه‌بودن آن است و همین‌طور مواد اولیه آن به‌راحتی در دسترس هستند. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه کال کباب رشتی، این غذای محلی و اصیل شمالی بیشتر آشنا کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

آموزش مرحله‌به‌مرحله کال کباب گیلانی یا رشتی
 

کال کباب شمالی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که با بادمجان پخته می‌شود. طرز تهیه کال کباب رشتی بسیار راحت است و در مهمانی‌ها به‌عنوان یک پیش‌غذای خوشمزه و مجلسی می‌تواند جایگاه ویژه‌ای داشته باشد.

این غذای لذیذ از نظر مواد و نحوه پخت شباهت زیادی به میرزاقاسمی دارد و مانند این غذا اصالت آن به شمال کشور تعلق دارد. مواد لازم برای طرز تهیه کال کباب گیلانی طبق جدول زیر ارائه شده‌اند. در صورت عدم آگاهی درباره این غذای خوشمزه، می‌توانید سری به مجله تک آشپز بزنید.

مواد لازم برای تهیه کال کباب شمالی :

  • بادمجان کبابی :۵۰۰ گرم
  • گردو آسیاب شده : نصف پیمانه
  • سبزی معطر خرد شده (نعنا، خالواش، چوچاق): ۳ تا ۴ قاشق
  • سیر رنده شده :۳ الی ۴ قاشق چای خوری
  • آب انار ترش :نصف پیمانه
  • گلپر :یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • نمک :به مقدار لازم
  • رب انار ترش (درصورتی‌که مایل بودید) :به مقدار لازم

جهت مشاهده طرز تهیه به لینک زیر مراجعه کنید:
منبع  : کال کباب گیلانی

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/j7kB
نظرتان را بنویسید