طرز تهیه چای لاته

طرز تهیه چای لاته
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز
چای لاته یک نوشیدنی گرم بر پایه ادویه‌های مختلف است که مانند لاته با شیر گرم دم می‌شود. چای لاته خیلی شبیه به چای ماسالا است ولی مواد اولیه و روش آماده کردن آن کمی با چای ماسالا متفاوت است.
در زبان هندی ماسالا به معنی ادویه است چای ماسالا و مومبای ماسالا چای نوشیدنی هر روز مردم هندوستان هستند. در آمریکا و اروپا بیشتر از چای‌لاته استفاده می‌کنند و شاید درست‌تر باشد که بگوییم: چای لاته در واقع همان چای ماسلا است که در آمریکا و اروپا نام آن تغییر کرده است

چای لاته
طرز تهیه چای لاته:

چای را با دارچین، زنجبیل و هل به همراه دو لیوان آبجوش دم کنید. در فاصله دم کشیدن چای، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت ملایم بزارین تا شیر داغ و شکر حل بشه اگه از خامه استفاده میکنید خامه رو هم به شیر اضافه و حرارت را خاموش کنید. برای سرو نصف لیوان چای ریخته و از مخلوط شیر روش بریزین و میل کنید.
چای لاته چای معطر شده مخلوط با شیر هست که مخصوص کشور هند است و بسیار خوش طعم می باشد میتونین برای تنوع هرچند بار درستش کنید و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم چای لاته:

برای چهار لیوان چای لاته
مواد لازم مقدار مواد
چای سیاه دوقاشق مرباخوری
چوب دارچین و زنجبیل هر کدام یک تکه دو سه سانتی
هل سبز چهار پنج دانه
شیر پرچرب دولیوان
شکر شش قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه اختیاری دوقاشق غذاخوری
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/orgz
نظرتان را بنویسید