طرز تهیه خورشت تره-کردستانی

طرز تهیه خورشت تره-کردستانی
ذخیره سازی
3
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز
خورشت تره از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به استان کردستان است این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده می‌شود
که دستور پخت کمی متفاوت دارد و دارای طعمی بی نظیر و لذیذ می‌باشد سبزی تره از لحاظ خواص غذایی شباهت زیادی به سیر و پیاز دارد،با این تفاوت که طعم ملایم تری دارد و باعث خوشبو شدن دهان می‌شود.
تره همچنین خواص درمانی بالایی دارد، دارای مقدار زیادی آهن و ویتامین ث می‌باشد و در درمان مشکلات تنفسی کمک می‌کند.
طرز تهیه خورشت تره :
ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید (به مدت 24ساعت)سپس درون قابلمه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را درون روغن تفت دهید تا نیمه طلایی شود گوشت قرمز را به پیاز بیفزایید.
بعد ازحدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه می‌کنیم پس از كمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه میكنید و اجازه میدهید آب جوش بیاید زیر شعله را كم كرده و اجازه دهید خوب بپزد.
در تابه‌ای جداگانه کمی روغن می‌ریزیم و تره و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می‌کنیم و حدود 10 دقیقه تفت می‌دهیم پس از اینکه گوشت نیم پز شد تره را به قابلمه اضافه کنید.
لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت 1 ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس پس از اینکه گوشت به طور کامل پخته شد یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه درون خورش بریزید و بگذارید خورش کاملاً جا بیفتد
همچنین سیب زمینی رو خلالی كرده و سرخ میكنیم و به عنوان تزیین روی غذا میریزیم می توان زعفران اب كرده را هم به خورش خود اضافه كنید.
و اگر ترشی غذا مناسب نبود كمی ابغوره یا ابلیمو را میتوانید به آن اضافه كنید.
مواد لازم خورشت تره برای 4 نفر:
تره ساطوری شده 500 گرم
نمک :به مقدار لازم
فلفل سیاه :به مقدارلازم
گوشت گوسفندی (از گوشت گوساله هم میتوان استفاده كرد): 400 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
لوبیای سفید: 200 گرم
رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق
لیمو عمانی:2 عدد
نکات
1. اگر می‌خواهید خورشت تره شما ترش‌تر باشد می‌توانید از آب لیمو یا آبغوره استفاده کنید.
2. به جای گوشت چرخ شده، از گوشت گوسفندی قیمه شد نیز می‌توان استفاده کرد.
3. می‌توانید در این خورش از زرشک هم استفاده کنید.
دقت داشته باشد که زرشک را در آخر به غذا اضافه کنید، زیرا زرشک بعد از چند دقیقه له می‌شود و ظاهر غذای شما را خراب می‌کند.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/nqjl
نظرتان را بنویسید