طرز تهیه شربت زعفران / شربتی خنک و خوشمزه

طرز تهیه شربت زعفران / شربتی خنک و خوشمزه
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
نسترن رحیمی
برای طرز تهیه شربت زعفرانی ابتدا آب را در درون قابلمه ای بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد. سپس زیر شعله گاز را کم کنید و شکر را به آب اضافه کنید و مخلوط شکر و آب را به خوبی هم بزنید.

پس از حل شدن شکر در آب زعفران خیس خورده را به مخلوط آب و شکر اضافه نمایید و مواد مخلوط شده شربت را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این که همه مواد شربت باهم مخلوط و یکدست شدند گلاب را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد شربت را به مدت 15 دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود.

بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از خنک شدن شربت آن را در درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و ظرف را در درون یخچال قرار دهید.

برای سرو کردن شربت زعفران مقدار یک سوم از لیوان را شربت بریزید و بقیه لیوان را با آب خنک پر کنید و مقداری یخ در درون لیوان بریزید.


مواد لازم برای شربت زعفران برای 4 نفر :
شکر
به میزان لازم

زعفران ساییده شده
1/2 قاشق غذاخوری

گلاب
3 قاشق غذاخوری

آب
نیم لیتر
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/YWwp
نظرتان را بنویسید