طرز تهیه شیرینی اشکی-ویژه عیدنوروز

طرز تهیه شیرینی اشکی-ویژه عیدنوروز
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز
آموزش طرز تهیه شیرینی اشکی از شیرینیهای ساده و مناسب پخت برایعید نوروز.
طرز تهیه شیرینی اشکی:

ابتدا آرد را الک کرده بعد با دارچین و وانیل مخلوط کنید. در ظرفی جدا، تخم مرغ را با هم زن برقی خوب بزنید بعد به ترتیب پودر شکر و کره را اضافه کرده مجددا هم بزنید. همزن را کنار بگذارید و آرد را به مایع اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر لطیف و نرم شود.
اگر خمیر به دست می چسبد کمی آرد اضافه کنید. بعد از اینکه خمیر آماده شد داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید بعد خمیر را روی سطح صاف پهن کنید از خمیر کمی برداشته و با دست رول کنید بعد دو سر خمیر را به هم بچسبانید.
همه شیرینی ها را به همین صورت درست کرده و با فاصله در سینی بچینید سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید بعد از آماده شدن و کمی سرد شدن، سر شیرینی ها را ابتدا داخل شکلات و بعد داخل پودر پسته بزنید و بگذارید کاملا سرد شود.

شیرینی اشکی
مواد لازم شیرینی اشکی:
مواد لازم مقدار مواد
کره یا روغن 200گرم
آرد سفید 250 گرم
پودر شکر 30 گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل به مقدار لازم
دارچین نصف قاشق چای خوری
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/nqw5
نظرتان را بنویسید