سیاهدانه گیاهی است با گل های آبی رنگ و دانه هایی سه گوش که بوی خیلی تندی دارد. این گیاه اگرچه بومی هنداست ولی در بسیاری مناطق دیگر نیز قابلیت رویش داشته و در تهیه انواع غذاها به عنوان ادویه کاربرد دارد.
سیاهدانه ارزش غذایی زیادی داشته و جوانه تهیه شده از آن نیز، ریزمغذی هایی بیش از خود دانه به بدن می رساند.
برای تهیه جوانه لازم است چند قاشق از دانه را همراه یک قاشق آب درون شیشه مربا ریخته و پس از بستن در ظرف با پارچه ای نخی، منتظر رویش جوانه ها شد.
تأمین درصد زیادی از ریزمغذی های مورد نیاز بدن از طریق جوانه سیاهدانه تأثیر به سزایی در تقویت سیستم ایمنی دارد.
سیاهدانه، آنتی بیوتیک گیاهی

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
لینک مرجع
http://darmanesonati.ir/?p=1410
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
شادابی پوست با گل بنفشه
مطلب بعدی
شیرین بیان؛ گیاهی برای سلامت معده
نظرتان را بنویسید