چگونه فشار بار پکیج را پایین بیاوریم

چگونه فشار بار پکیج را پایین بیاوریم
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
arezooahmadi7470

چگونه فشار بار پکیج را پایین بیاوریم

چرا فشار پکیج بالا می رود؟ آیا این مسئله به عملکرد پکیج دیواری آسیب می رساند؟ چگونه می توان فشار پکیج را پایین آورد؟ اینها سوالاتی هستند که در ادامه مطلب به آنها پاسخ می دهیم. گاهی در حین پر کردن آب سیستم و راه اندازی پکیج، فشار دستگاه بیشتر از حد نرمال می شود. یعنی عقربه فشارسنج، عددی بیشتر از 2 را نشان می دهد که این وضعیت، مشکلاتی را در نحوه کار پکیج به وجود می آورد. در این شرایط باید هرچه زودتر اقدام به پایین آوردن فشار پکیج کنید تا مشکلات برطرف شوند.

اما این کار چطور انجام می شود؟ برای کم کردن فشار پکیج بهتر است از تکنسین های تعمیرات پکیج کمک بگیرید. با این حال ما نحوه پایین آوردن یا کم کردن فشار پکیج را به شما آموزش می دهیم تا در صورت نیاز، بتوانید این کار را خودتان انجام دهید.

 

در تعمیر پکیج نحوه کم کردن بار یا فشار آب پکیج دیواری از موضوعات مهمی که باعث می‌شود پکیج به خوبی کار خود را انجام دهد میزان فشار و یا بار مناسب دستگاه است.

 

برخی دستگاه‌ها به کلید نیم بار مجهز شده‌اند تا در صورت پایین آمدن و کمتر شدن بار دستگاه از نیم بار بصورت اتوماتیک خاموش شوند.

 

و در صورت بالا رفتن فشار هم باید منتظر تبعاتی مانند ترکیدن لوله‌های گرمایش، خراب شدن منبع انبساط پکیج و یا هر مشکل دیگری باشیم.

 

 

در نحوه کم کردن بار یا فشار آب پکیج دیواری پکیج شوفاژ دیواری باید همیشه بر روی ۱٫۵ بار یا فشار تنظیم شود و این بهترین میزان فشار برای پکیج است. حالا یکی دو دهم پایین‌تر و یا بالاتر مشکلی را برای پکیج ایجاد نمی‌کند ولی نباید اجازه داد تا این میزان فشار کمتر و یا زیادتر شد

 

 

 

 

 

قبل از ورود به مبحث کم و زیاد کردن فشار و یا بار پکیج باید این نکته را خاطر نشان شوم که اگر مرتبا فشار و یا بار دستگاه شما دچار نوسان است قطعا مشکلی در دستگاه وجود دارد.

 

 ” نحوه کم کردن بار یا فشار آب پکیج دیواری: چگونه فشار پکیج رادیاتور را پایین بیاوریم “

 

 

به همین دلیل بهتر است از یک سرویسکار پکیج برای رفع عیب پکیج کمک بگیرید و یا با مراجعه به مقالاتی مانند مقاله تعمیر پکیج دلیل این موضوع را بررسی و در صورتیکه خودتان دست به آچار هستید شروع به تعمیر پکیج کنید.

 

 

 

اما در شرایط عادی و طبیعی ممکن است به دلایلی پکیج دچار افت فشار و یا بالا رفتن فشار بصورت خیلی کم شود. در این حالت با یک کم و یا زیاد کردن ساده بار دستگاه می‌توان دوباره دستگاه را تنظیم کرد. این شرایط خارج از شرایط خرابی و تعمیر پکیج است که قبلا توضیح داده شد.

 

 

 

برای نحوه کم کردن بار یا فشار آب پکیج دیواری ابتدا بهتر است دلایلی افت فشار و یا بالا رفتن فشار را با هم مرور کنیم:

 

 

عواملی که می‌توانند باعث افت فشار در پکیج شوند:

 

 

 

 

 

نشتی در سیستم گرمایش پکیج

 

 

هواگیری هر یک از رادیاتورها و یا حوله خشک کن

 

 

خراب شدن منبع انبساط پکیج

 

دلایلی که می تواند باعث بالا رفتن فشار در پکیج شوند:

 

 

خرابی منبع انبساط

 

گرفتگی لوله رابط منبع انبساط

 

 

رسوب گرفتن مدارها و یا گرفتن یکی از مدارهای منبع انبسا

 

خرابی شیر بای پاس

 

خرابی کلید حرارتی

 

 

خرابی شیرپرکن پکیج

 

 

 

 

 

خرابی شیر اطمینان پکیج

 

 

خرابی برد کنترل

 

 

خرابی پمپ سیرکولاتور

 

 

 

 

 

در تمامی دلایل فوق ابتدا باید علت بالا رفتن و یا پایین آمدن فشار اول مشخص شود و سپس اقدام به تعمیر پکیج بشود و سپس برای تنظیم فشار اقدام شود

 

اما در چند مورد مانند رسوب گرفتن به تدریج مسیر لوله‌ها، هواگیری پکیج و یا ایجاد نشتی در شیرهای رادیاتور پس از تعمیر پکیج باید خودتان بتوانید فشار دستگاه را تنظیم کنید. برای این موضوع باید مطابق روال توضیح داده شده در ادامه فشار پکیج را تنظیم کنید.

 

 

 

نحوه کم کردن بار یا فشار آب پکیج دیواری: چگونه فشار بار پکیج را کم کنیم:

 

 

هرگاه فشار پکیج از ۱٫۵ بالاتر رفته باشد برای تخلیه این فشار چند راه وجود دارد. اولین و موثرترین راه مطابق روش زیر است:

 

ورودی آب دستگاه را ببندید.

 

 

شیرپرکن را باز کنید.

 

 

پایین‌ترین شیر آب گرم در خانه مانند شیر توالت را باز کنید تا فشار پایین بیاید.

 

 

در نظر داشته باشید که در این روش باید حتما یک نفر در پای دستگاه و نفر دیگر شیر را باز و بسته کند تا بلافاصله پس از تنظیم فشار بتوانید شیر را ببندید.

 

 

اما در هر صورت اگر فشار دستگاه بیش از اندازه خالی شد تنها کافی است شیر توالت را ببندید، شیر پرکن را هم ببندید، شیر ورودی را باز کنید و سپس کمی شیرپرکن را باز کنید.

 

 

نیازی نیست شیرپرکن تا انتها باز شود. همین که کمی باز کردید برای افزایش فشار کفایت می‌کند. بخصوص اگر نیاز به فشار کمی داشتید.

 

 

 

برای نحوه کم کردن بار یا فشار آب پکیج دیواری با تکمیل شدن بار دستگاه شیرپرکن را ببندید.

 

راه دوم برای پایین آوردن فشار پکیج این است که مهره شیر هواگیری یکی از رادیاتورها که بهترین آنها رادیاتور حوله خشک کن است را در داخل حمام و یا فضایی که آب باعث خیس شدن فرش‌ها نشود باز کنید. و منتظر پایین آمدن فشار باشید و بلافاصله با کم شدن فشار مهره را سفت کنید.

 

 

 

 

 

راه سوم هم که بیشتر در زمانی کاربرد دارد که فشار باید خیلی کم، کم شود این است که رادیاتورها را هواگیری کنید. در این حالت اگر هوایی داخل سیستم باشد و خارج شود کمی فشار کم می‌شود. و اگر نباشد با خالی شدن مقداری آب از رادیاتورها فشار پکیج تنظیم می‌شود

 

 

 

پایین آوردن فشار پکیج در زمستان

 

 

اگر فشار پکیج شما در فصل زمستان بالا رفته باشد، باید با استفاده از شیرهای رفت و برگشت رادیاتور، این فشار را کنترل کرده و پایین بیاورید. کافی است آب یکی از رادیاتورها را تخلیه کنید تا زمانی که فشار، به حد نرمال برسد. برای این کار شیر هواگیری رادیاتور را باز کنید تا مقداری آب تخلیه گردد.

 

 

 

 

 

هر وقت عقربه فشار پکیج به ۱٫۵ رسید شیر هواگیری رادیاتور را ببندید. توجه داشته باشید که بار فشار پکیج کمتر از 1.5 نشود. بهتر است از شخص دیگری هم کمک بگیرید تا یک نفر تخلیه آب رادیاتور را انجام دهد و شخص دوم، مراقب عقربه فشارسنج پکیج و درجه آن باشد.

 

کم کردن فشار پکیج در فصل تابستان

 

 

گاهی در فصل تابستان نیاز به پایین آوردن فشار پکیج می باشد. در این حالت باید شیر ورودی آب سرد پکیج را ببندید و شیر پر کن را باز کنید. پس از این کار، یک شیر آب گرم را در ساختمان باز کنید و پس از رسیدن عقربه فشار سنج به عدد 1.5، آن را ببندید. سپس شیر پرکن را بسته و شیر ورودی آب سرد پکیج را باز نمایید.

 

 

 

 

 

به این ترتیب آب اضافی موجود در پکیج تخلیه شده و فشار آن تنظیم می گردد. اگر علی رغم انجام دادن این مراحل، باز هم فشار پکیج بالا رفت و این مسئله مدام تکرار شد، احتمالا ایراد از قطعاتی همچون مبدل و منبع انبساط است. لذا بهتر است از یک تعمیرکار مجرب پکیج بخواهید دستگاه را بررسی و در صورت نیاز، تعمیر نماید.

 

کاهش فشار پکیج با هواگیری رادیاتورها

 

 

گاهی برای کم کردن فشار پکیج، بهترین راه هواگیری رادیاتورهاست. این روش بیشتر زمانی انجام می شود که لازم باشد فشار پکیج به میزان کمی کاهش پیدا کند. در این حالت اگر هوایی داخل سیستم باشد و خارج شود کمی فشار کم می‌شود. و اگر نباشد با خالی شدن مقداری آب از رادیاتورها فشار پکیج تنظیم می‌شود. پیش تر در خصوص نحوه هواگیری پکیج صحبت کرده ایم و می توانید مطالب مرتبط با این عملیات را در بخش های دیگر وب سایت مطالعه کنید.

 

 

 

 

 

علت افزایش فشار پکیج چیست؟

 

 

فشار پکیج، به دلایل مختلفی افزایش پیدا می کند و در بیشتر موارد پس از تخلیه آب اضافی، به حد نرمال می رسد. کم کردن فشار پکیج در این شرایط سخت نیست. اما مسئله جایی اهمیت پیدا می کند که با چنین اقداماتی موفق به پایین آوردن فشار پکیج نشوید. در این صورت احتمالا سیستم یک ایراد داخلی دارد. یکی از دلایل بالا رفتن فشار پکیج، خرابی منبع انبساط است.

 

 

 

 

 

همچنین اگر لوله رابط منبع انبساط در اثر رسوب گرفتن مسدود شده باشد، فشار دستگاه بیشتر از حد مجاز خواهد شد. رسوب گرفتن مدارها و یا گرفتن یکی از مدارهای منبع انبساط هم موجب بروز چنین وضعیتی می گردد. خرابی شیر بای پس، خرابی کلید حرارتی، خرابی شیرپرکن پکیج، خرابی شیر اطمینان پکیج، خرابی برد کنترل و خرابی پمپ سیرکولاتور هم از دیگر دلایل افزایش فشار پکیج دیواری به شمار می روند.

 

 

 

 

 

تعمیر پکیج در تهران :

 

 

اگر شما عزیزان برای تعمیر پکیج خود نیاز به حضور یک تکنسین مجرب دارید، همین حالا با پشتیبانی تهران سرویس آنلاین تماس حاصل کرده و بعد از ثبت درخواست خود منتظر حضور کارشناسان ما باشید.

 

 

مجموعه تهران سرویس آنلاین با داشتن بیش از ۱۰ سال سابقه در زمنیه تعمیر انواع برند پکیج دیواری آماده خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز است.

 

 

بالا رفتن فشار بار پکیج اگر برطرف نشود میتواند باعث بروز نشتی در قسمت های مختلف پکیج شده و خرابی های متعددی را بوجود آورد.به همین دلیل اگر بعد از مطالعه این مقاله قادر به برطرف کردن مشکل افزایش فشار بار پکیج خود نبودید، با پشتیبانی تهران سرویس آنلاین تماس گرفته و برای ثبت درخواست تعمیرکار پکیج خود اقدام کنید.

 

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/V8Wo
نظرتان را بنویسید