پس از خاچاپوری ، معروفترین غذای گرجی خینکالی نام دارد. خینکالی در اصل خمیرهای بقچه ای مانندی است که در
وسط آن گوشت وجود دارد و بسیار لذیذ و خوشمزه است و همچنین طرفداران زیادی در گرجستان دارد ولی خوردن آن
کمی مشکل است و بدین صورت خورده می شود که ابتدا باید بوسیله دندان سوراخی در خمیر بقچه ای ایجاد کنید و کل
آب موجود در آن را میل کنید سپس بقیه بقچه را نوش جان کنید و معمولا با دست و بدون قاشق یا چنگال خورده می شود.
غذای گرجی خینکالی،یکی از محبوب ترین غذاهای گرجستان

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
لینک مرجع
http://tuoregorjestan.ir/?p=85
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب بعدی
معرفی چورچخلا،یک دسرلذیذ ومحبوب گرجی
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر