آشنایی با خواص شگفت انگیز سیاه دانه و عسل

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات از آن استفاده میشود. این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می شده است. مصرف سیاه دانه برای زنان شیرده مفید بوده، زیرا باعث افزایش ترشح شیر میشود. نامهای دیگر سیاه دانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.
برچسب ها
لینک مرجع
http://darmanesonati.ir/?p=741
ShortURL as
Linkp.ir
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر