همه چیز درباره کارشناسی ناپیوسته

همه چیز درباره کارشناسی ناپیوسته
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مهسا علیزاده

کارشناسی پیوسته چیست ؟ کارشناسی ناپیوسته چیست ؟ این دو مقطع چه تفاوتی با یکدیگر دارند ؟ کدام مقطع رشته های تحصیلی بیشتری دارد ؟ برای ثبت نام هر مقطع چه مدارکی لازم است ؟ طول دوره تحصیل هر کدام از دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته چقدر است ؟ اینها سوالاتی هستند که از سوی داوطلبانی که قصد شرکت در کنکور دارند و یا میخواهند در رشته های بدون کنکور ثبت نام کنند ، مطرح می شوند و با توجه به تعداد زیاد سوالات ، تصمیم گرفتیم مطلبی جداگانه در این خصوص تهیه کنیم. این مطلب را تا انتها مطالعه کنید تا فرق بین کارشناسی پیوسته و ناپیوسته را بدانید. اگر هم سوالی داشتید ، حتما در بخش نظرات بپرسید.
برای ثبت نام در مقطع کارشناسی پیوسته یا کارشناسی ناپیوسته ، آخرین مدرک فارغ التحصیلی بررسی می شود و داوطلبان با توجه به مدرکی که دارند مجاز به ثبت نام یکی از این مقاطع هستند.

اگر نمی دانید که با توجه به مدرک فارغ التحصیلی خود باید در کدام مقطع ثبت نام کنید ، با مشاوران ما تماس بگیرید تا کامل شما را راهنمایی کنند.

همین حالا تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612

تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل

آنچه در این مطلب میخوانید :

1 کارشناسی پیوسته و ناپیوسته چیست | معرفی دوره تحصیلی کارشناسی پیوسته
2 کارشناسی پیوسته و ناپیوسته چیست | معرفی دوره تحصیلی کارشناسی ناپیوسته
3 تفاوت کارشناسی پیوسته و ناپیوسته
4 رشته های کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته چیست
5 فرق مدرک کارشناسی پیوسته و ناپیوسته چیست 
5.1 سوالات متداول
کارشناسی پیوسته و ناپیوسته چیست | معرفی دوره تحصیلی کارشناسی پیوسته
کارشناسی پیوسته ، همانطور که از اسمش مشخص است به صورت پیوسته برگزار می شود و طول دوره تحصیل 4 ساله دارد. بیشتر رشته های بدون کنکور دانشگاه های سراسری و آزاد در دوره کارشناسی پیوسته ارائه می شوند. شما با ورود به این مقطع طی 4 سال تحصیل مدرک لیسانس دریافت می کنید و مدت زمان مجاز تحصیل شما نیز 8 نیمسال تحصیلی است.
با توجه اینکه مقطع کارشناسی پیوسته به صورت پیوسته و 4 ساله ارائه می شود ، داوطلبان برای ثبت نام در این مقطع باید دارای یکی از مدارک زیر باشند :
مدرک دیپلم نظام جدید رشته های فنی حرفه ای و کاردانش
مدرک دیپلم نظام قدیم متوسطه نظری + مدرک پیش دانشگاهی
مدرک دیپلم 4 ساله نظام قدیم
مدرک کاردانی
پس داوطلبانی که یکی از مدارک تحصیلی فوق را داشته باشند ، می توانند از طریق شرکت در کنکور سراسری یا ثبت نام دانشگاه های بدون کنکور ، وارد مقطع کارشناسی پیوسته شوند.
 

کارشناسی پیوسته و ناپیوسته چیست | معرفی دوره تحصیلی کارشناسی ناپیوسته
تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز همانند کارشناسی پیوسته به دریافت مدرک لیسانس منجر می شود با این تفاوت که طول دوره تحصیل 4 ساله ندارد و فقط از 2 سال تحصیل تشکیل شده است. برای ثبت نام مقطع کارشناسی ناپیوسته داوطلبانی می توانند اقدام کنند که مدرک کاردانی پیوسته یا کاردانی ناپیوسته دارند یعنی با مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی امکان تحصیل و ورود به این مقطع فراهم نیست.
در واقع فارغ التحصیلان دوره کاردانی دانشگاه ها که پس از دو سال تحصیل مدرک فوق دیپلم دریافت کرده اند ، می توانند برای ادامه تحصیل و دریافت مدرک لیسانس وارد مقطع کارشناسی ناپیوسته شوند و دوباره با 2 سال تحصیل در نهایت مدرک کارشناسی به آنها اعطا می شود.
پس در یک جمع بندی کلی مقطع کارشناسی ناپیوسته شامل 2 تحصیل است و اگر رشته مورد تقاضای شما در این مقطع ارائه شده است ، ابتدا باید وارد دوره کاردانی شوید و پس از دریافت مدرک فوق دیپلم ، ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته را انجام دهید.
تفاوت کارشناسی پیوسته و ناپیوسته
در انتها برای یک جمع بندی کلی ، تفاوت دو مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته را بررسی می کنیم :
کارشناسی پیوسته شامل 4 سال تحصیل است اما کارشناسی ناپیوسته از 2 سال تحصیلی تشکیل شده است.
برای ثبت نام کارشناسی پیوسته دارا بودن مدرک دپیلم و پیش دانشگاهی الزامی است اما برای ثبت نام کارشناسی ناپیوسته فقط مدرک کاردانی مورد تایید است.
اگر مدرک کاردانی دارید ، هم می توانید در دوره کارشناسی پیوسته و هم در دوره کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنید اما این نکته را در نظر داشته باشید که طول دوره تحصیل این دو مقطع متفاوت است.

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/WxwW
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر