طرزتهیه ترشی پهیل

طرزتهیه ترشی پهیل
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز

گیاه سپستان  چیست ؟

سپستان نام  یک گونه درخت در نواحی جنوبی ایران پراکندگی دارد. گیاه سپستان اندام‌های هوایی آن پوشیده از کرک و پرزهای خشن می‌باشد. برگ‌های آن متناوب و بدون گوشوارک بوده بی‌کرک، بیضوی است و میوه هسته دار به به بزرگی یک گیلاس است.

در درون آن شیره‌ای لزج و شیرین است که کاربرد دارویی دارد و علیه سرفه سودمند است. در پزشکی سنتی از سپستان به عنوان ملین، خلط‌آور و نرم‌کننده (به ویژه در برطرف کردن گرفتگی صدا) استفاده می‌کرده‌اند. همچنین از شیره آن به عنوان چسب برای ساخت بادبادک به کار می‌رود.

سپستان همچنین باعث کاهش فشار خون شده و از لیزاب آن در صنایع قرص‌سازی استفاده می‌شود.

گونه‌های از آن فعالیت هورمونی داشته و همچنین دارای (لیتوسپرمین) می‌باشند که برای رنگ کردن مواد غذایی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

از این گیاه ترشی پهیل یا همان ترشی سپستان که بسیار خوش طعم  است, تهیه می شود.

مشاهده طرز تهیه انواع ترشی

طرزتهیه ترشی پهیل - مجله تک آشپز

طرزتهیه ترشی پهیل - مجله تک آشپز

برای مشاهده دستور تهیه کامل و مواد مورد نیاز به لینک زیر مراجعه کنید :
 

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/V8OW
نظرتان را بنویسید