مربا و ترشیجات طرز تهیه ترشی فلفل هالاپینو

ذخیره سازی
1
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
تُرشی یکی از چاشنیها و مزه دمدهندهها به خوراک ها به ویژه در آشپزی خاورمیانهای است.ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت از خودنی هاست که ماده خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک و یا سرکه که پ هاش پایین داشته و حالت اسیدی دارد قرار می دهند.
برچسب ها
لینک مرجع
http://amozeshashpazi.ir/?p=897
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
مربا و ترشیجات روش های پخت مربای زردآلو
مطلب بعدی
مربا و ترشیجات طرز تهیه خیارشور
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر