مربا و ترشیجات طرز تهیه سرکه میوه به روش خانگی

ذخیره سازی
1
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
در گذشته مادربزرگ ها سرکه را به دست خودشان تهیه می کردند و برای ترشی های زمستان و غذاها از آن استفاده می شد به همین خاطر بود که ترشی مادربزگ ها طعم و مزه دیگری داشت که ترشی های بازاری امروزی دیگر آن طعم و مزه را ندارند، یکی از دلایل آن سرکه ای است که برای تهیه آن استفاده می شود زیرا سرکه مهم ترین جز در تهیه ترشی ها است.
برچسب ها
لینک مرجع
http://amozeshashpazi.ir/?p=880
ShortURL as
Linkp.ir
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر