انواع دونر کباب

انواع دونر کباب
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
saharfzl

کباب ترکی یا دونر کباب ، معروف‌ترین غذای ترکیه‌ای است که به دلیل طعم لذیذ و عالی که دارد در کشور خودمان نیز بسیار فراگیر شده است. در این مطلب به آموزش طرز تهیه انواع کباب ترکی (طرز تهیه کباب ترکی های مرغ، گوشت و مخلوط) می‌پردازیم. شما بعد از مطالعه این مطلب می‌توانید به راحتی این غذای لذیذ را در منزل تهیه کنید.

این غذای پرطرفدار در ایران به چند روش مختلف سرو می‌شود. برخی از افراد آن را با گوشت مرغ طبخ می‌کنند و برخی دیگر با گوشت قرمز و برخی دیگر نیز مخلوطی از هر دو، مرغ و گوشت را برای طبخ کباب ترکی در نظر میگیرند.

طرز تهیه کباب ترکی مرغ

 

مواد لازم جهت طبخ دونر کباب مرغ

  • فیله مرغ: 400 گرم
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 200 گرم
  • گوجه‌فرنگی: 2 عدد
  • پودر سیر: یک‌چهارم قاشق غذاخوری
  • جعفری: به میزان لازم
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل تهیه کباب ترکی مرغ

فیله مرغ را تمیز بشویید و سپس به برش‌های نیم سانتی به صورت عرضی خرد کنید. بعد از خرد کردن سینه مرغ، آن را در یک ظرف بریزید و نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و پودر سیاه را اضافه کنید و آن‌ها را کاملاً با هم مخلوط کنید. مخلوط مرغ را به مدت 2 ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ مزه دار شود.

بعد از مدت زمان تعیین شده، مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید و سپس سینی فر را با کمی روغن چرب نمایید و سینه‌های مرغ را روی سینی جدا از هم قرار دهید. درجه حرارت فر را بر روی 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و بعد از چند دقیقه گرم شدن، سینی فر را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا فیله های مرغ بپزد. در زمانی که مرغ را در داخل فر قرار می‌دهید، می‌توانید سبزی جعفری، قارچ، پیاز، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را خلالی برش دهید.

بعد از گذشت مدت زمان داده شده، فیله های مرغ را از داخل فر خارج کنید و موادی را که خرد کردید را بر روی فیله های مرغ بریزید و مجدداً سینی را در داخل فر قرار دهید تا مواد بر روی مرغ نیز بپزد. درجه حرارت فر را بر روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بعد از گذشت 20 دقیقه، سینی را از داخل فر دربیاورید. حالا کباب ترکی مرغ شما آماده شده است. (طرز تهیه کباب ترکی با مرغ)

می‌توانید مخلوط کباب ترکی را بر روی نان مخصوص دونر یا نان پیتا بریزید و به همراه مقداری خیارشور، گوجه‌فرنگی، جعفری و کمی سس مایونز به صورت ساندویچی سرو کند. به همین سادگی یک دونر کباب بسیار خوشمزه و لذیذ را در منزل طبخ کنید.

 

طرز تهیه کباب ترکی گوشت

مواد لازم جهت طبخ کباب‌ترکی گوشت

  • گوشت قرمز: 700 گرم
  • سیر: 3حبه
  • پیاز: 3 عدد
  • قارچ: 250 گرم
  • فلفل دلمه‌ای: 2 عدد
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک، آویشن و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل تهیه دونر کباب گوشت

گوشت قرمز را بشویید و در ظرف با سلفون بپوشانید و سپس داخل یخچال فریزر قرار دهید. بعد از حدود نیم ساعت از فریزر خارج کنید و به صورت ورقه ورقه خرد کنید. دقت کنید که گوشت را نازک برش دهید تا خوب بپزد.

بعد از برش دادن گوشت، آن را در یک ظرف بریزید و 2 عدد پیاز را رنده کنید و به آن اضافه نمایید.

سیرها را له کنید و سپس به همراه نمک، فلفل سیاه، روغن مایع و آویشن به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد مخلوط گوشت را به مدت 2 ساعت مجدداً در یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند و طعم دار شود.

پس از گذشت مدت زمان تعیین شده، یک ماهی‌تابه بردارید و کره را در داخل آن قرار دهید و بر روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از آب شدن کره، مخلوط گوشت را درون ماهی‌تابه بریزید تا بپزد.

پس از پخت کامل گوشت، پیاز و قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت حلقه‌ای برش دهید و به ماهی‌تابه اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه حرارت دیدن، شعله گاز را خاموش کنید. کباب ترکی گوشت شما آماده شده است. حالا می‌توانید کباب‌ترکی را بر روی نان باگت بریزید و به همراه خیارشور، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی سرخ شده سرو کنید.

سخن پایانی:

کباب ترکی را در رستوران‌ها به شیوه خاصی تهیه می‌کنند. روش آن‌ها به این صورت است که فیله های گوشت را به سیخ‌های بلند و بزرگ که در جلوی رستوران‌ها وجود دارد، در مجاورت مستقیم به شعله قرار می‌دهند و بعد از سرخ شدن لایه رویی گوشت، با چاقو تکه‌های آن را برش می‌زنند و به همراه سبزیجات و نان مدیترانه‌ای سرو می‌کنند.

لینک مرجع https://www.kababtorki.com/
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/VXgv
نظرتان را بنویسید