در این روزهای زمستانی در برخی ساعات روز درجه هوا به شدت پایین میآید و در برخی خانهها شعله شومینه و بخاری تا آخر بالا میرود. برخی از این وسایل گرمازا لولههایی به سمت خارج دارند تا گاز ناشی از سوخت آنها وارد فضای خانه نشود اما برخی دیگر مثل شومینه یا حتی پکیجهایی که در خانه است، بیشتر گازشان وارد فضای خانه میشود و در عین حال اکسیژن موجود در هوا را میسوزانند. برخی معتقدند گاز برخی از این سیستم های گرمایشی، برای سلامت کودکان خطرناک است و می تواند منجر به آسم در آنها شود. از این رو، گفتگویی با دکتر محمد علی زحل، فوقتخصص ریه و عضو هیاتعلمی دانشگاه علومپزشکی قزوین انجام شده که در ادامه می خوانید:
آیا این موضوع درست است که برخی از وسایل گرمازا مثل پکیجهای دیواری که در منزل هستند یا شومینه و بخاری میتواند زمینهساز آسم بهویژه در کودکان باشد؟
زمینهساز آسم نه، اما به هر حال برخی وسایل گرمایشی مانند شومینه و بخاری و پکیج، بیشازحد اکسیژن میسوزانند و کاهش اکسیژن هوا در شرایطی که تهویه مطبوع وجود نداشته باشد، میتواند سبب کمبود این گاز در هوا و بروز مشکلات تنفسی مثل تنگی نفس در افراد و به ویژه کودکانی شود که به آسم یا ناراحتیهای تنفسی مبتلا هستند.از سوی دیگر، هر شعلهای که در خانه روشن است، حتی شعله اجاق گاز در آشپزخانه، گاز دیاکسید نیتروژن آزاد میکند که محرک تنفس است. این گاز در آشپزخانه اوپن در هوا پخش و وارد اتاقها میشود. حتی در بخاری هم تمام گاز از طریق لوله بیرون نمیرود و بخشی از آن در هوا پخش میشود و به همین دلیل تهویه مرتب ضرورت دارد.
ارتباط بین آسم در کودکان و سیستم های گرمایشی

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
پلاسکو 2 و پیچیدگیهای فرآیند ساخت
مطلب بعدی
مدیریت مصرف برق با استارتآپ
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر