نورپردازی حرفه ای با ریسه شلنگی

نورپردازی حرفه ای با ریسه شلنگی
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
mahdimhz

انواع ریسه LED روشنایی هایی هستند که بیشترین کاربرد را برای تزئینات نوری دارند و دارای تنوع گسترده ای می باشند. این محصولات بر اساس شرایط و موقعیت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. 

امروزه ریسه ها یا انواع چراغ ریسه ای کاربرد زیادی در نورپردازی های داخلی و خارجی ساختمان ها دارند. ریسه ها با روشن شدنشان فضا را دلنشین تر می سازند. از ریسه ها می توان در نورپردازی های سقفی، کنار پله ها، زیر کابینت ها، داخل استخرها، نمای ساختمان ،اطراف درب ها، فضاهای باز و هر جایی که نیاز به نور تزئینی زیبا دارید استفاده نمایید. 

انواع ریسه به طور کلی در سه دسته ریسه شلنگی LED SMD، ریسه نواری یا تخت و ریسه نئون فلکسی قرار می گیرند. بر اساس رنگ نور، نوع چیپ SMD استفاده شده، تراکم LED ها، تک لاین یا دولاین بودن به مدل های مختلف تقسیم می شوند. 

همچنین از نظر دیگر ویژگی ها اعم از درجه حفاظت، قابلیت ضد آب، عرض ریسه، نصب و غیره نیز می توان ریسه ها را تقسیم بندی کرد. قیمت ریسه ال ای دی نیز بر اساس این موارد تعیین می شود.

ریسه ال ای دی نواری ریسه شلنگی

در ادامه برای آشنایی بیشتر با کاربرد ریسه ها، مزایا و معایب آن تعدادی از سوالاتی که ممکن است قبل از خرید ریسه شلنگی و ال ای دیبرای شما ایجاد شود را مطرح کردیم. تا بتوانید در زمان خرید انتخاب ساده تری داشته باشید.

آیا می توان ریسه ها را در اندازه های زیر 1 متر نیز برش زد ؟

بله ولی بستگی به نوع ریسه دارد به این صورت که ریسه های ال ای دی نواری 12 ولتی با حلقه های 5 متری را می توان در هر اندازه ای حتی 5 سانتیمتری هم برش زد. ولی ریسه های شلنگی 220 ولت با حلقه های 50 متری و 100 متری باید حداقل برش 1 متری زده شوند.

تفاوت ریسه های 12 ولت و 220 ولت در چیست ؟

تفاوت این ریسه ها در ولتاژ ورودی آنها است. در ریسه های 12 ولت برای روشن شدن آنها نیاز به آداپتور سوئیچینگ دارد تا بتواند ولتاژ مورد نیاز ریسه را تامین نماید. در واقع در ریسه های 12 ولتی، برق 220 ولت وارد منبع تغذیه یا آداپتور شده و با خروجی 12 ولت به ریسه می رسد. در ریسه های 220 ولتی نیازی به استفاده از آداپتور سوئیچینگ نیست. 

تفاوت دیگر این ریسه ها در میزان امنیت آنها به لحاظ برق گرفتگی است. ریسه های 12 ولتی به دلیل جریان برق با ولتاژ پایین تر معمولا برای جاهایی که امکان پاشش آب یا خطر برخورد با دست افراد را دارد به کار می روند. ولی ریسه های 220 ولت در صورت بروز مشکل خطر برق گرفتگی بیشتری دارند.

تفاوت ریسه شلنگی و ریسه نواری چیست ؟

ریسه های شلنگی در انواع ریسه SMD، معمولی و ال ای دی تولید می شوند. ریسه ال ای دی یا ریسه SMD یکی از پرکاربردترین ریسه ها جهت نورپردازی می باشد. این ریسه ها هم مصرف برق کمتری داشته و هم کیفیت نور بالاتری دارد.

 ریسه های نواری بر خلاف ریسه های شلنگی قطر کمتری داشته و به صورت نواری و باریک ارائه می شوند. ریسه های نواری معمولا در رول های 5 تا 10 متری تولید می شوند و می توانند در اندازه های حتی 3 و 5 سانتیمتری هم بریده شوند.

برای نصب ریسه ها به چند سوکت نیاز داریم ؟

برای نصب و روشن کردن ریسه ها به ازای هر برش یک سوکت (سرسیم) یا کانکتور نیاز است. سرسیم از یک طرف به قسمت بریده شده در ریسه و از طرف دیگر به برق وصل می شود. توجه داشته باشید که زمان استفاده از ریسه در فضاهایی که ممکن است پاشش آب وجود داشته باشد باید حتما قسمت سر سیم یا سوکت ریسه کاملا آب بندی شود. در این صورت از نفوذ آب به داخل ریسه جلوگیری می شود.

آیا ریسه ها را می توان داخل استخر استفاده کرد ؟

بله ریسه های با ولتاژ 12 ولت قابل استفاده هستند. البته باید توجه داشت که ریسه های مخصوص داخل آب باید درجه حفاظت یا IP68 داشته باشند تا کاملا در برابر نفوذ آب مقاوم باشند.

 همچنین در این نوع از ریسه ها بدنه ریسه کاملا با یک پوشش ضد آب محافظت می شود. از طرفی در استفاده از ریسه ال ای دی ضد آب باید به آب بندی کردن سوکت یا کانکتور نیز توجه کرد.

ریسه RGB با ریسه مولتی کالر چه تفاوتی دارد ؟

عبارت های RGB و مولتی کالر معمولا به جای هم استفاده می شوند ولی در اصل ریسه ال ای دی RGB با ریسه مولتی کالر متفاوت است. ریسه آر جی بی دارای تعداد زیادی رنگ های اصلی است که با ریموت قابل تغییر می باشند ولی ریسه led مولتی کالر قابلیت برنامه پذیری دارد.

تراکم 120 یا تراکم 180 در ریسه ها چه معنایی دارد ؟

تراکم در واقع تعداد ال ای دی ها در یک متر از ریسه را نشان می دهد. مثلا ریسه دو لاین تراکم 120 به این معنی است که در هر یک متر از ریسه دو تا ردیف ال ای دی 60 تایی قرار گرفته اند که روی هم رفته دارای 120 ال ای دی در دو ردیف می باشند.

جهت نورپردازی نمای ساختمان از چه نوع ریسه ای می توان استفاده کرد ؟

در صورتی که برای نورپردازی نما بخواهید از ریسه نور مخفی استفاده کنید، ریسه های ال ای دی SMD گزینه های مناسبی هستند و اگر قرار باشد ریسه ها روی نما قابل دید باشند و یا اشکال مختلفی با آنها ساخته شود از ریسه های نئون فلکسی استفاده می شود.

قیمت ریسه LED

قیمت ریسه ال ای دی را عوامل مختلفی تعیین می کند اعم از ولتاژ ریسه که تعیین کننده ضد آب یا ساده بودن آن می باشد. رنگ نورهای ریسه به طور مثال ریسه RGB یا مولتی کالر قیمت بالاتری نسبت به ریسه های تک رنگ دارد. 

تعداد ال ای دی های ریسه که تعیین کننده شدت نور ریسه می باشد هرچه تراکم و تعداد این ال ای دی ها در یک متر بیشتر باشد قطعا قیمت بالاتری خواهد داشت. 

نوع ریسه که می تواند که نواری، شلنگی یا نئون فلکسی باشد و بر این اساس قیمت ریسه ها متغیر است. برند سازنده ریسه نیز که تعیین کننده کیفیت محصول است می تواند در قیمت ریسه LED تاثیرگذار باشد.

شما می توانید برای خرید ریسه ال ای دی هوشمند، ریسه ال ای دی هفت رنگ، ریسه SMD، ریسه شلنگی، ریسه تخت، ریسه نئون فلکسی و ریسه های تک لاین و دو لاین به لیست محصولات حامی نور مراجعه کرده، مدل مورد نظرتان را انتخاب نمایید.

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/mKrO
نظرتان را بنویسید