16 روش افزایش انگیزه کارکنان در محیط کار

16 روش افزایش انگیزه کارکنان در محیط کار
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
milad falah

همانطور که نیروی کار امروزی با نیروی کار ما در ده سال پیش بسیار متفاوت است، عوامل انگیزشی نیز متفاوت است. روحیه هر کارمندی متفاوت است و انگیزه آنها یکسان نیست. با این حال، چند راه ساده برای افزایش انگیزه کارکنان وجود دارد که هر صاحب کسب و کاری باید از آنها پیروی کند.

1. در مورد کارهای بزرگ بیاموزید.

کارکنان باید بدانند که مدیران تلاش های آنها را می بینند و از آنها قدردانی می کنند. شایستگی قدردانی باعث افزایش انگیزه و عزت نفس کارکنان و تقویت روحیه آنها می شود.

2. مشوق های یادگیری

کارکنانی که در طول زمان بر روی خود و آموزش خود سرمایه گذاری می کنند نه تنها بر پروژه های خود تمرکز می کنند، بلکه می توانند به طور فعال سود سازمان را افزایش دهند. انگیزه های یادگیری و دادن فرصت به کارکنان برای دریافت آموزش از مهمترین عوامل انگیزشی در سازمان ها است که نتیجه آن تعجب آور است.

مشوق های یادگیری می تواند در بسته های مختلفی مانند بازپرداخت شهریه یا وام دانشجویی، تامین مالی کنفرانس ها و دوره های آنلاین باشد. اگر بودجه زیادی ندارید، می توانید با ایجاد یک کتابخانه یا موتور آنلاین برای اشتراک منابع، فرهنگ یادگیری را شروع کنید.

بیشتر بخوانید:آموزش در محل کار

 

 

3. ایجاد بستری برای پیشرفت 

همه کارکنان می خواهند بدانند که برای رسیدن به چه چیزی تلاش می کنند. قدم بعدی چیست؟ موفقیت برای شرکت چگونه است؟ مقصد به انگیزه سفر کمک می کند، بنابراین مطمئن شوید که دید شرکت واضح است.

4. مطمئن شوید که همه «چرا» را می دانند.

کارمندان شما می دانند چه کاری باید انجام دهند، اما شما باید بیشتر توضیح دهید. شما باید «چرا» هر کار را به اشتراک بگذارید. زیرا این رسالت کلی شرکت است. اگر همه می دانستند که چگونه اقدامات فردی آنها می تواند شخصاً شرکت را به اهدافش نزدیک کند، حتی برای ساده ترین کارها نیز انگیزه بالایی خواهند داشت.

5. تعیین اهداف سازمان کوچکتر.

واضح است که شما اهداف بزرگی دارید که می خواهید به عنوان یک شرکت به آنها برسید، اما اهداف کوچکتر کلید انگیزه هستند. همه اهداف باید به هدف کلی اضافه شوند زیرا دستیابی به اهداف بزرگ می تواند گیج کننده باشد. هنگامی که کارکنان به اهداف کوچکتری برای سازمان دست می یابند، احساس رضایت آنها افزایش می یابد و به عنوان یک انگیزه بزرگ برای ادامه مسیر به سمت مجموعه اهداف بعدی عمل می کند.

 

6. به تیم خود استقلال بدهید!

زمان ارزشمند است. بنابراین وقتی نمی توانیم زمان و انرژی خود را کنترل کنیم، سطح انگیزه واقعاً کاهش می یابد. اجازه دادن برخی عناصر آزادی در محل کار، خواه ساعت های انعطاف پذیر باشد یا تعطیلات نامحدود، نشان دهنده اعتماد مدیران به کارکنان است. این به انگیزه می‌افزاید، زیرا رضایت از یک کار به خوبی انجام شده با این احساس همراه است که آنها کنترل دارند و آن را طبق شرایط خودشان انجام می‌دهند.

7. یک محیط کاری لذت بخش ایجاد کنید.

هیچ کس دوست ندارد در یک دفتر تاریک بنشیند و ناامیدانه منتظر وقت خانه باشد. اگر سازمان محیط های کاری دوستانه، با فضاهایی برای استراحت و بازی ایجاد کند، کارکنان مشتاقانه منتظر حضور در محل کار خواهند بود. جمله «سخت کار کن، سخت بازی کن» در اینجا مهم است. روحیه پایین می تواند بر توانایی تمرکز و کاهش احساس انرژی در محل کار تأثیر بگذارد.

8. مزایای بزرگی را ارائه دهید!

کاری کنید که همه احساس کنند این بهترین سازمانی است که می توانند برای آن کار کنند. ارائه مزایای قابل توجه یکی از اصول افزایش انگیزه کارکنان است که به احساس وفاداری به شرکت کمک می کند.

9. تشویق به کار گروهی

همکاری بین تیم ها در شرکت امکان توسعه بیشتر ایده ها را فراهم می کند. کار با افراد با مجموعه مهارت های مختلف منجر به نتایج خلاقانه تری می شود. در تیم ها، اعداد و ارقام قدرت دارند و هرکسی که اشتیاق ندارد، نیاز به تشویق در اطراف خود دارد.

10. مدیران مناسب را انتخاب کنید.

استخدام افراد مناسب برای هدایت کارکنان برای ایجاد انگیزه در کارکنان بسیار مهم است. رهبران خوب این توانایی را دارند که به کارکنان خود انگیزه دهند و آنها را برای رسیدن به اهدافشان تشویق کنند.

 

11. ارتباطات داخلی را بهبود بخشید.

این یک جزء بسیار مهم است! شرکت هایی که ارتباط ضعیفی با کارمندان دارند از سطوح بسیار پایین انگیزه و مشارکت کارکنان رنج می برند. ایجاد انگیزه در کارکنان ناآگاه و احساس اینکه آنها از اهداف سازمان عقب می مانند، بسیار دشوارتر است.

12. از کار و مشارکت کارکنان قدردانی کنید.

کارمندان باید ارزش کار خود را بدانند. اگر سازمان به اهداف خود برسد و به آن دست یابد، کارکنان باید بدانند که سازمان به موفقیت شرکت کمک خواهد کرد.

13. بازخورد سازنده بدهید.

بازخورد مثبت یا منفی ضروری است. بازخورد مداوم به کارمندان کمک می کند تا مطلع شوند و بفهمند که آیا فرصت هایی برای بهبود وجود دارد یا خیر.

14. به کارمندان خود پاداش دهید.

فراموش نکنید که به خوبی انجام شده پاداش دهید. شناخت و پاداش باید در هر سازمانی ضروری باشد. با این حال، مطمئن شوید که به کارمندان خود با چیزی که قدردانی می کنند، پاداش می دهید.

بیشتر بخوانید:اهمیت پاداش برای تشویق کارمندان

15. با کارمندان خود ارتباط برقرار کنید.

مدیران خوب اغلب قادرند با کارکنان خود در سطح شخصی و حرفه ای ارتباط برقرار کنند. به یاد داشته باشید که همه چیز نباید همیشه حول کار بچرخد.

16. محیط کاری مثبت ایجاد کنید.

محیط های کاری سالم، محیط هایی هستند که افراد در آن احساس آزادی می کنند تا صحبت کنند، احساس ارزشمندی کنند، به رهبران خود اعتماد کنند و روابط خوبی با سایر کارمندان داشته باشند. محل کار شما چقدر سالم است؟

منبع بیزینس کوچینگ میلاد فلاح

برچسب ها
لینک مرجع https://miladfalah.com/
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/MRL3
نظرتان را بنویسید