حلوای سیاه اردبیل

حلوای سیاه اردبیل
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
سیری در ایران
حلوای سیاه، یکی ازغذاهای سنتی استان اردبیل است که به علت داشتن خاصیت گرمی در فصل زمستان بیشتر استفاده می شود. حلوای سیاه از جوانه گندم، آرد سبوس دار، کره حیوانی، شیره عسل، تهیه شده و ادویه جات و پودر پسته، گردو و نارگیل نیز هنگام خوردن به آن افزوده می شود. این غذا سرشار ازکالری، پروتئین، کربوهیدرات، چربی و به مقدار کافی ویتامینهای C-B-E و املاح کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای آمینه است.
برچسب ها
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/9A14
نظرتان را بنویسید