آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 - 1400

آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 - 1400
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
heyvagroup
متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی برای سال 1400 می بایست ترازی برابر یا بیشتر از حدنصاب دعوت به مصاحبه آزمون دکتری هر کدرشته محل را در آزمون کتبی کسب کنند تا بتوانند سر جلسه مصاحبه حاضر شوند . داوطلبان می توانند آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 - 1400 مرحله انتخاب رشته دکتری سراسری را با تراز اکتسابی خود مقایسه نمایند .




رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی یکی از زیر مجموعه های گروه کشاورزی می باشد و همانند سایر رشته های آزمون دکتری 1400 شامل دروس امتحانی زبان انگلیسی ، استعداد تحصیلی و دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد . پس از اتمام زمان برگزاری آزمون دکتری 1400 و اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ، برای تمامی داوطلبانی که در مرحله ثبت نام آزمون دکتری شرکت کردند ، کارنامه ای حاوی درصد دروس امتحانی ، رتبه ، تراز و وضعیت مجاز به انتخاب رشته داوطلب در تمامی دوره های رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی ( روزانه ، نوبت دوم ، غیرانتفاعی و ... ) مشخص شده و بر این اساس امکان شرکت در انتخاب رشته دکتری 1400 برای داوطلبان مجاز فراهم می شود . هر داوطلب می تواند با استفاده از اطلاعات مندرج در کارت ورود به جلسه دکتری 1400، کارنامه اولیه خود را مشاهده و دریافت نماید .


داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی به منظور اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه خود می بایست کارنامه اولیه آزمون دکتری 1400 را به دقت مورد تحلیل و بررسی قرار داده و بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون تراز آزمون کتبی ، فرم اینترنتی انتخاب رشته را از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org تکمیل کنند . این داوطلبان در صورت دسترسی به آخرین حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته و مقایسه تراز خود با آن ها ، چینش انتخاب های خود را به بهترین شکل ممکن انجام خواهند داد . در ادامه این مقاله نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 1400 را برای علاقه مندان آورده ایم .



نحوه استفاده از تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 - 1400
در دومین مرحله از اعلام نتایج آزمون دکتری 1400 و پس از بررسی کارنامه انتخاب رشته دکتری سال گذشته رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی برای داوطلبانی که در مرحله ثبت نام آزمون دکتری شرکت کردند و استخراج و تحلیل آماری داده های آن ها توسط کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی هیوا ، جدول زیر که شامل حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 می باشد در سه بازه بدبینانه ، منطقی و خوشبینانه بدست آمده است .

نتایج بدین شرح است که هر چقدر تراز کسب شده توسط داوطلب به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بالاتر باشد ، شانس قبولی داوطلب بالاتر است . همچنین هر چقدر تراز متقاضی از محدوده تراز خوشبینانه دورتر یا پایین تر باشد ، شانس وی برای قبولی در آن دانشگاه پایین تر است . البته این نتایج تقریبی است و نتیجه قطعی آزمون دکتری با اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری 1400 مشخص می شود .

این محدوده ها از کارنامه های دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سال 99 استخراج شده اند و نزدیک ترین و معتبرترین راهنما برای داوطلبان شرکت کننده در زمان ثبت نام آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی می باشند در نتیجه ممکن است حدنصاب ها و تراز های سال جاری کمی با سال گذشته متفاوت باشد . در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شده اند که ممکن است بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری 1400 ، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشند .

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری 1400





حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 - 1400
داوطلبانی که در زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری 1400 و بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی به محاسبه درصد دروس امتحانی و تخمین تراز آزمون دکتری به صورت تقریبی پرداخته اند ، می توانند با بررسی حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سال گذشته ، از شانس محدوده دعوت به مصاحبه خود در دوره های مختلف روزانه ، شبانه ، پیام نور ، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان در دانشگاه های سراسری مطلع گردند .

داوطلبان آزمون دکتری می بایست برای اطلاع از تراز قبولی سال جاری تا زمان اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری 1400 صبر نمایند ، با این حال جهت رفاه حال داوطلبان در جدول زیر حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی استخراج شده از کارنامه های سال گذشته ارائه شده است :



کدرشته انتخابی نام دانشگاه یا موسسه نام رشته گرایش دوره ظرفیت نیمسال اول ظرفیت نیمسال دوم تراز قبولی بدبینانه تراز قبولی منطقی تراز قبولی خوشبینانه نمره حد نصاب دانشگاه
4749 دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج) علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 5562 الی 5589 5365 الی 5561 5164 الی 5364 5564
4741 دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج) علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  روزانه  2  - 5562 الی 5589 5365 الی 5561 5164 الی 5364 5564
4735 دانشگاه تربیت مدرس (محـل تحصیل دانشکده کشاورزی واقع در اتوبان تهران کرج)   علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  روزانه  2  - 5325 الی 5352 5128 الی 5324 4927 الی 5127 5327
4758 دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج) علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 5169 الی 5196 4972 الی 5168 4771 الی 4971 5171
4771 دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج) علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 4150 الی 4177 3953 الی 4149 3752 الی 3952 4152
4783 دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج) علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 4150 الی 4177 3953 الی 4149 3752 الی 3952 4152
4766 دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج) علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  نوبت دوم  1  - 4056 الی 4083 3859 الی 4055 3658 الی 3858 4058
4776 دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج) علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 4056 الی 4083 3859 الی 4055 3658 الی 3858 4058
4737 دانشگاه فردوسی مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  روزانه  2  - 3998 الی 4025 3801 الی 3997 3600 الی 3800 4000
4743 دانشگاه فردوسی مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  روزانه  2  - 3998 الی 4025 3801 الی 3997 3600 الی 3800 4000
4754 دانشگاه فردوسی مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 3998 الی 4025 3801 الی 3997 3600 الی 3800 4000
4762 دانشگاه فردوسی مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  روزانه  3  - 3998 الی 4025 3801 الی 3997 3600 الی 3800 4000
4751 دانشگاه صنعتی اصفهان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  3  - 3988 الی 4015 3791 الی 3987 3590 الی 3790 3990
4760 دانشگاه صنعتی اصفهان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 3988 الی 4015 3791 الی 3987 3590 الی 3790 3990
4773 دانشگاه فردوسی مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 3598 الی 3625 3401 الی 3597 3200 الی 3400 3600
4768 دانشگاه فردوسی مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  نوبت دوم  1  - 3498 الی 3525 3301 الی 3497 3100 الی 3300 3500
4780 دانشگاه فردوسی مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 3498 الی 3525 3301 الی 3497 3100 الی 3300 3500
4785 دانشگاه فردوسی مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 3498 الی 3525 3301 الی 3497 3100 الی 3300 3500
4750 دانشگاه شیراز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  3  - 3378 الی 3405 3181 الی 3377 2980 الی 3180 3380
4759 دانشگاه شیراز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  روزانه  3  - 3211 الی 3238 3014 الی 3210 2813 الی 3013 3213
4777 دانشگاه صنعتی اصفهان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  2  - 3007 الی 3034 2810 الی 3006 2609 الی 2809 3009
4746 دانشگاه تبریز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 3007 الی 3034 2810 الی 3006 2609 الی 2809 3009
4748 دانشگاه تربیت مدرس (محـل تحصیل دانشکده کشاورزی واقع در اتوبان تهران کرج)   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناّوری مواد غذایی  روزانه  1  - 2973 الی 3000 2776 الی 2972 2575 الی 2775 2975
4757 دانشگاه تبریز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 2899 الی 2926 2702 الی 2898 2501 الی 2701 2901
4740 دانشگاه تبریز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  روزانه  2  - 2799 الی 2826 2602 الی 2798 2401 الی 2601 2801
4734 دانشگاه تبریز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  روزانه  2  - 2704 الی 2731 2507 الی 2703 2306 الی 2506 2706
4742 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  روزانه  2  - 2658 الی 2685 2461 الی 2657 2260 الی 2460 2660
4745 دانشگاه ارومیه   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 2655 الی 2682 2458 الی 2654 2257 الی 2457 2657
4753 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  3  - 2630 الی 2657 2433 الی 2629 2232 الی 2432 2632
4747 دانشگاه تربیت مدرس (محـل تحصیل دانشکده کشاورزی واقع در اتوبان تهران کرج)   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناّوری مواد غذایی  روزانه  4  - 2557 الی 2584 2360 الی 2556 2159 الی 2359 2559
4775 دانشگاه تبریز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 2557 الی 2584 2360 الی 2556 2159 الی 2359 2559
4770 دانشگاه تبریز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 2503 الی 2530 2306 الی 2502 2105 الی 2305 2505
4782 دانشگاه تبریز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 2495 الی 2522 2298 الی 2494 2097 الی 2297 2497
4733 دانشگاه ارومیه علوم و مهندسی صنایع غذایی   صنایع غذایی  روزانه 2  - 2437 الی 2464 2240 الی 2436 2039 الی 2239 2439
4761 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  روزانه  3  - 2318 الی 2345 2121 الی 2317 1920 الی 2120 2320
4739 دانشگاه ارومیه   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  روزانه  3  - 2280 الی 2307 2083 الی 2279 1882 الی 2082 2282
4756 دانشگاه ارومیه   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  روزانه  3  - 2268 الی 2295 2071 الی 2267 1870 الی 2070 2270
4736 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  روزانه  3  - 2240 الی 2267 2043 الی 2239 1842 الی 2042 2242
4774 دانشگاه ارومیه   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 2217 الی 2244 2020 الی 2216 1819 الی 2019 2219
4781 دانشگاه ارومیه   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 2178 الی 2205 1981 الی 2177 1780 الی 1980 2180
4784 دانشـگاه علـوم کشـاورزی و منـابع طبیعی گرگان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناّوری مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 2141 الی 2168 1944 الی 2140 1743 الی 1943 2143
4772 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 2094 الی 2121 1897 الی 2093 1696 الی 1896 2096
4769 دانشگاه ارومیه   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  نوبت دوم  1  - 2088 الی 2115 1891 الی 2087 1690 الی 1890 2090
4764 دانشگاه ارومیه علوم و مهندسی صنایع غذایی   صنایع غذایی  نوبت دوم  1  - 2069 الی 2096 1872 الی 2068 1671 الی 1871 2071
4752 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  5  - 1938 الی 1965 1741 الی 1937 1540 الی 1740 1940
4765 دانشگاه تبریز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  نوبت دوم  2  - 1726 الی 1753 1529 الی 1725 1328 الی 1528 1728
4788 دانشگاه شیراز   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  پردیس خودگردان 3  - 1719 الی 1746 1522 الی 1718 1321 الی 1521 1721
4779 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  2  - 1650 الی 1677 1453 الی 1649 1252 الی 1452 1652
4755 پژوهشکده علوم و صنایع غذایی - مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 1627 الی 1654 1430 الی 1626 1229 الی 1429 1629
4763 پژوهشکده علوم و صنایع غذایی - مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    زیست فناوری مواد غذایی  روزانه  2  - 1562 الی 1589 1365 الی 1561 1164 الی 1364 1564
4744 پژوهشکده علوم و صنایع غذایی - مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    شیمی مواد غذایی  روزانه  2  - 1427 الی 1454 1230 الی 1426 1029 الی 1229 1429
4738 پژوهشکده علوم و صنایع غذایی - مشهد   علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  روزانه  2  - 1372 الی 1399 1175 الی 1371 974 الی 1174 1374
4767 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان   علوم و مهندسی صنایع غذایی    صنایع غذایی  نوبت دوم  3  - 1211 الی 1238 1014 الی 1210 813 الی 1013 1213
4787 دانشگاه تربیت مدرس (محـل تحصیل دانشکده کشاورزی واقع در اتوبان تهران کرج)   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناّوری مواد غذایی  پردیس خودگردان 2  - 1097 الی 1124 900 الی 1096 699 الی 899 1099
4778 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فناوری مواد غذایی  نوبت دوم  5  - 1053 الی 1080 856 الی 1052 655 الی 855 1055
4789 دانشـگاه علـوم کشـاورزی و منـابع طبیعی ساری   علوم و مهندسی صنایع غذایی    فنّاوری مواد غذایی  پردیس خودگردان 5  - -1 الی 26 -198 الی -2 -399 الی -199 1


حتما بخوانید: راهنمای مصاحبه دکتری 1400









مشاوره حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 - 1400
لازم به ذکر است که ترازهای جدول بالا ، حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری 99 هستند که پس از اعلام نتایج دکتری استخراج شده اند و اگر فردی بتواند حدنصاب یک دانشگاه را کسب کند ، به منزله قبولی وی در آن دانشگاه نمی باشد و فقط به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه خواهد شد . سازمان سنجش پس از فرا رسیدن زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری 1400 از طریق سایت sanjesh.org ، نتیجه قبولی را به اطلاع داوطلبان خواهد رساند .

علاقه مندان می توانند پیش از اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری 1400 از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا که به صورت کاملا رایگان در اختیار داوطلبان قرار گرفته به عنوان ابزار کمکی در این مرحله استفاده نمایند . همچنین می توانید سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا بپرسید . برای این کار کافیست از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا استفاده کنید .

در ادامه بخوانید: آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد 99 - 1400









سوالات متداول


1- در صورتی که داوطلب حدنصاب دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی را کسب کرده باشد ، یعنی در آن کدرشته محل پذیرفته شده است ؟
خیر . کسب حدنصاب دعوت به مصاحبه یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تواند در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند .




2- تراز قبولی و حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی از چه طریقی اعلام می شود ؟
سازمان سنجش با انتشار کارنامه انتخاب رشته دکتری حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی را اعلام می کند .




3- کمترین حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی چقدر است ؟
با توجه به اطلاعات در دسترس ، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی 1 می باشد که در متن مقاله به صورت کامل به آن اشاره شده است .

منبع : آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 - 1400
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/yKKE
نظرتان را بنویسید