کاربرد جوش شیرین در شیرینی چیست؟

کاربرد جوش شیرین در شیرینی چیست؟
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
azadii1

جوش شیرین در شیرینی پزی برای ایجاد بافت پفکی و سبک در کیک ها، کلوچه ها، و شیرینی ها استفاده می شود. این ماده با تولید گاز دی اکسید کربن در اثر واکنش با مواد اسیدی (مثل ماست، آبلیمو، یا سرکه) و گرما، به خمیر حجم می دهد و باعث پف کردن آن می شود 

همچنین بخوانید: چیکار کنیم برای کافه مشتری جذب کنیم

چگونگی عملکرد جوش شیرین:
واکنش با اسید:
جوش شیرین با مواد اسیدی موجود در خمیر واکنش نشان می دهد و گاز دی اکسید کربن تولید می کند 
تولید حباب:
این گاز در خمیر به دام می افتد و حباب های کوچکی ایجاد می کند که باعث افزایش حجم و ایجاد بافت اسفنجی در شیرینی می شود.
اثر گرما:
گرما در فر باعث تسریع واکنش بین جوش شیرین و اسید می شود و در نتیجه، پف کردن خمیر بیشتر اتفاق می افتد 

همچنین بخوانید» راهنمای جامع پخت کیک و شیرینی

نکات مهم

مقدار مصرف
استفاده بیش از حد از جوش شیرین می تواند باعث طعم تلخ یا صابونی در شیرینی شود. بنابراین، رعایت مقدار توصیه شده در دستور پخت بسیار مهم است 

همچنین بخوانید» معرفی انواع کیک کافی شاپی

ترکیب با مواد اسیدی

جوش شیرین به تنهایی واکنش نمی دهد و برای ایجاد پف، نیاز به ترکیب با مواد اسیدی دارد 

جایگزینی با بکینگ پودر

در برخی دستورهای پخت، جوش شیرین با بکینگ پودر جایگزین می شود. بکینگ پودر حاوی جوش شیرین و یک اسید است که به طور خودکار با هم واکنش می دهند و نیازی به مواد اسیدی اضافه نیست

 

نظرتان را بنویسید