دانشگاه پاسداری افسری امام حسین از متقاضیان واجد شرایط بعد از مرحله گزینش و آزمون ورودی دانشگاه در مقطع کارشناسی پذیرش می کند . اما دانشگاه جامع امام حسین بر خلاف دانشگاه افسری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از طریق آزمون های سراسری سازمان سنجش و مصاحبه دانشجو می پذیرد .
دانشگاه امام حسین (ع) دانشگاهی دولتی و وابسته به سپاه در تهران است که در سال 87 با تصویب فرمانده کل قوا ، به دو دانشگاه افسری و یا تربیت پاسداری امام حسین و دانشگاه جامع امام حسین تفکیک شد .
به طوریکه دانشگاه افسری یا تربیت پاسداری امام حسین ( ع ) تنها از طریق مرحله گزینش در مقطع کارشناسی و دانشگاه جامع امام حسین ( ع ) نیز از طریق کنکور های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشجو پذیرش می کند .
هر سال در زمان انتخاب رشته کنکور های سراسری با حجم زیادی از سوالات در خصوص نحوه پذیرش و ثبت نام دانشگاه امام حسین در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری رو به رو می شویم و از آنجا که این دانشگاه طرفداران به خصوص خود را دارد در این مقاله جزئیات پذیرش دانشجو افسری در دانشگاه امام حسین در سال 99 ارائه شده است .
نحوه پذیرش دانشگاه افسری امام حسین (ع) در مقطع کارشناسی
دانشگاه پاسداری افسری امام حسین از طریق گزینش و آزمون ورودی در رشته های مختلف در مقطع کارشناسی دانشجو پذیرش می کند به این نحو که یگان های ویژه و سپاه هر شهر بعد از بررسی شرایط و مدارک متقاضیان و تایید نهایی ، اطلاعات آن ها را به منظور ادامه مراحل پذیرش به واحد گزینش دانشگاه پاسداری افسری امام حسین ارسال می کنند .
بنابراین پذیرش این دانشگاه از طریق کنکور سراسری نبوده و متقاضیان واجد شرایط مستقیما باید درخواست خود را با سپاه استان خود در میان بگذارند تا شرایط آن ها در وهله اول در دفتر گزینش سپاه استان بررسی شده و در مرحله دوم اطلاعات آن ها برای بررسی نهایی به واحد گزینش دانشگاه افسری امام حسین ارسال شود .
بیشتر بخوانید: ثبت نام دانشگاه افسری ارتش
شرایط پذیرش دانشگاه جامع امام حسین (ع) در مقطع کارشناسی ارشد
دانشگاه جامع امام حسین در رشته هایی نظیر مدیریت راهبردی فرهنگ ، مدیریت آموزشی ، مدیریت نظارت و بازرسی ، مطالعات منطقه ای ، مطالعات فرهنگی و رسانه ، مدیریت مالی ، مدیریت منابع انسانی گرایش مدیریت منابع انسانی اسلامی ، شیمی گرایش شیمی فیزیک شیمی آلی ، معدنی ، تجزیه ، پیشرفته ، نانوشیمی ، فیزیک گرایش فیزیک هسته ای ، اپتیک و لیزر ، زیست شناسی سلولی و مولکولی ، ریاضی کاربردی گرایش آنالیز عددی ، بهینه سازی ، رمز و کد ، مهندسی برق گرایش مدارهای مجتمع الکترونیک ، افزاره های میکرو و نانوالکترونیک و... در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو می کند .
انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه جامع امام حسین ، مستلزم داشتن یک سری شرایط و ضوابط است که در این بخش به طور کامل به بررسی این شرایط پرداخته ایم :
پذیرش دانشـگاه جـامع امـام حسین از میان پایوران سپاه پاسداران ، شاغلان سایر سازمان های نیروهای مسلح و بسیجیان فعال خواهد بود .
تبصره : داوطلبان بسـیجی فعـال نباید در اسـتخدام و یـا متعهد خدمت به سایر سازمان ها و وزارتخانه ها باشند .
پایوران سپاه می بایست موافقت کتبی و بدون قید و شرط با ادامه تحصیل خود را از مرکز عملیات معاونـت نیـروی انسانی سـپاه پاسداران ( برابر مجموعه ضوابط و مقررات دانشجویی ) قبل از ثبت نام در آزمون دریافت و در زمان مصاحبه به دانشگاه ارائه دهند .
شاغلان سایر سازمان هـای نیروهـای مسـلح جهـت انجـام مصـاحبه باید موافقت کتبی و بدون قید و شرط با ادامه تحصیل خود به صورت تمام وقت را از بالاترین مقام رسمی سازمان متبوع دریافت و در زمان مصاحبه به دانشگاه تحویل نماینـد .
داوطلبـان بسیج فعال باید ، گواهی عضویت بسیج فعال را در زمان مصاحبه به دانشگاه ارائه دهند .
تمام داوطلبان می بایست واجد صلاحیت های عمومی سـپاه بـوده و در مراحل مصاحبه و آزمون شفاهی امتیاز لازم را کسب کنند .
سپاه هیچ گونه تعهدی مبنی بر جذب و استخدام کلیه پذیرفته شدگان بسیجی نـدارد .
تحصـیل در دانشگاه به صورت تمـام وقت خواهد بود .
موضوع پایان نامه دانشجویان در راستای حل مسائل نظام و رفع نیاز پژوهشی دانشگاه خواهد بود .
پذیرش دانشجو در رشته های حوزه علوم انسانی فقط از میان پایوران سپاه ( با ارائه مجوز از مرکز عملیات نیروی انسانی سپاه ) و بسیجیان فعال دارای شرایط بورس خواهد بود .
تسهیلات :
حداقل یک سوم از فارغ التحصیلان بسیجی غیر بورس این دانشگاه متناسب با نیازمندی های سپاه در اولویت جذب در سپاه پاسداران قرار می گیرند .
نفرات اول تا سوم اعلام نتایج کارشناسی ارشد ، در صورت دارا بودن شرایط و انتخاب این دانشگاه از همان ابتـدای تحصـیل بـه عنـوان بـورس جذب می شوند .
به پذیرفته شدگان رتبه های دو رقمی کنکور کارشناسی ارشد ، کمک هزینه تحصیلی ماهانه دو میلیون ریال به مدت چهار تـرم تحصـیلی پرداخـت می شود و همچنین کمک هزینه تحصیلی تا سقف 2 برابر سایرین وام و تسهیلات دانشجویی نیز اعطا می گردد .
بازپرداخت کمک هزینـه تحصـیلی و تسـهیلات مطـابق ضـوابط دانشـگاه پـس از فـارغ التحصیلی خواهد بود .
در صورت اجرای پروژه های واگذار شده از سوی دانشگاه ، دانشجویان می توانند از امکان کسر و جـایگزین خـدمت سـربازی برخوردار شوند .
به تمام دانشجویان غیربومی خوابگاه مجردی تعلق می گیرد .
امکان ادامه تحصیل به صورت بدون آزمون تحت عنوان استعداد درخشان برای فارغ التحصـیلان رتبـه اول وجود دارد .
دانشجویان غیر بورس می توانند در صورت علاقه ، پس از فارغ التحصیلی جهـت انجـام خـدمت سربازی به مراکـز علمـی و تخصصی سـپاه معرفی شوند .
به دانشجویان همکار و فعال در پروژه های تحقیقاتی ( حق الزحمه پژوهشی ) پرداخـت می شود .
تمـامی پذیرفتـه شـدگان از امکانات ورزشی ، کارگاه های مهارت افزایی ، برنامه های فوق برنامه دانشگاه به صورت رایگان بهرمند می گردند .
در نظر داشته باشید شرایط مذکور بر اساس دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد 98 گردآوری شده ، به محض انتشار دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 99 ، مقاله به روز رسانی خواهد شد .
بیشتر بخوانید: مصاحبه رشته های شرایط خاص کارشناسی ارشد
شرایط پذیرش دانشگاه جامع امام حسین (ع) در مقطع دکتری
دانشگاه جامع امام حسین در رشته های نظیر مطالعات منطقه ای ، مدیریت سیستم ها ، مدیریت صنعتی ، شیمی ، شیمی آلی ، شیمی تجزیه ، اپتیک و لیزر ، فیزیک ، فیزیک هسته ای ، ریز زیست فناوری ( نانو بیوتکنولوژی ) ، جنگ الکترونیک ، طراحی کاربردی ، طراحی کاربردی شاخه تخصصی دینامیک ، کنترل و ارتعاشات ، مهندسی صنایع ، مهندسی برق ، مهندسی مکانیک و... می باشد .
متقاضیان آزمون دکتری که علاقمند به تحصیل در دانشگاه جامع امام حسین (ع) هستند می بایست شرایط پذیرش دانشجو در این دانشگاه را مطالعه نموده و در صورت واجد شرایط بودن نسبت به انتخاب رشته دکتری در رشته های این دانشگاه اقدام کنند .
شرایط پذیرش دانشگاه جامع امام حسین (ع) در مقطع دکتری :
پذیرش دانشگاه جامع امام حسین از میان پایوران سپاه پاسداران ، شاغلین سایر سازمان های نیروهای مسلح و بسیجیان فعال خواهد بود .
تبصره 1 : داوطلبان بسیجی فعال نباید در استخدام و یا متعهد خدمت به سایر سازمان ها و وزارتخانه ها باشند .
تبصره 2 : انتخاب دانشجو در رشته های مطالعات منطقه ای و مدیریت صنعتی گرایش سیستم ها فقط از میان پایوران سپاه پاسداران و بسیجیان فعال دارای شرایط بورس ( با ارائه تأییدیه از معاونت نیروی انسانی سپاه ) و در رشته مهندسی برق - جنگ الکترونیک فقط از میان کارکنان رسمی سپاه و شاغلان سایر سازمان های نیرو های مسلح و در صورت عدم تکمیل ظرفیت از میان بسیجیان فعال دارای شرایط بورس ( با ارائه تأییدیه از معاونت نیروی انسانی سپاه ) انجام می گیرد .
پایوران سپاه باید قبل از ثبت نام در آزمون دکتری موافقت کتبی مبنی بر ادامه تحصیل خود را از مرکز عملیات معاونت نیروی انسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ( برابر مجموعه ضوابط و مقررات دانشجویی ) دریافت و در زمان مصاحبه به دانشگاه ارائه دهند .
شاغلان سایر سازمان های نیروهای مسلح جهت انجام مصاحبه باید موافقت کتبی و بدون قید و شرط با ادامه تحصیل خود به صورت تمام وقت را از بالاترین مقام رسمی سازمان متبوع دریافت و در زمان مصاحبه به دانشگاه تحویل نمایند .
داوطلبان بسیج فعال باید ، گواهی عضویت بسیج فعال را در زمان مصاحبه به دانشگاه ارائه دهند .
به تمامی دانشجویان غیر بومی خوابگاه مجردی تعلق می گیرد .
تسهیلات :
حداقل یک سوم از فارغ التحصیلان بسیجی غیر بورس این دانشگاه متناسب با نیازمندی های سپاه در اولویت جذب در سپاه پاسداران قرار می گیرنـد .
نفـرات اول تا سوم اعلام نتایج آزمون دکتری ، در صورت دارا بودن شرایط و انتخاب این دانشگاه از همان ابتـدای تحصـیل بـه عنـوان بـورس جذب می شوند .
پذیرفته شدگان رتبه های برتر و فارغ التحصیلان رتبه اول در صورت داشتن شرایط به عنوان پژوهشگر یا هیات علمی در اولویت جذب دانشگاه قرار خواهند گرفت .
در صورت اجرای پروژه های واگذار شده از سوی دانشگاه ، دانشجویان می توانند از امکان کسر و جـایگزین خـدمت سـربازی برخوردار شوند .
به کلیه دانشجویان غیربومی خوابگاه مجردی و به پذیرفته شدگان رتبه اول غیربومی آزمون دکتری ، خوابگاه متأهلی تعلق می گیرد .
به دانشجویان غیر بورس بسیجی فعال رتبه اول آزمون کتبی دکتری ، کمک هزینه تحصیلی ماهانه 300 هزار تومان به مدت هشت ترم تحصیلی پرداخت می شود .
بازپرداخت کمک هزینه تحصیلی مطابق ضوابط دانشگاه پس از فارغ التحصیلی خواهد بود .
دانشجویان غیر بورس می توانند در صورت علاقه ، پس از فارغ التحصیلی جهـت انجـام خـدمت مقـدس سربازی به مراکـز علمـی و تخصصـی سـپاه معرفی شوند .
به دانشجویان همکار و فعال در پروژه های تحقیقاتی ( حق الزحمه پزوهشی ) پرداخـت می شود .
به پذیرفته شدگان رتبه های اول آزمون کتبی آزمون دکتری ، علاوه بر کمک هزینه تحصیلی تا سقف 2 برابر سایرین وام و تسهیلات دانشجویی اعطا خواهد شد .
تمام داوطلبان می بایست واجد صلاحیت های عمومی سپاه بوده و در مراحل مصاحبه و آزمون شفاهی امتیاز لازم را کسب نمایند .
سپاه هیچ گونه تعهدی مبنی بر جذب و استخدام کلیه پذیرفته شدگان بسیجی را ندارد .
تحصیل در دانشگاه به صورت تمام وقت خواهد بود .
در نظر داشته باشید شرایط مذکور بر اساس دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری 98 گردآوری شده ، به محض انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری 99 ، مقاله به روز رسانی خواهد شد .
در ادامه بخوانید: مصاحبه دکتری
در نظر داشته باشید کارشناسان سامانه مشاوره هیوا با داشتن تخصص و آگاهی کافی در مورد شرایط پذیرش دانشگاه امام حسین در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری می توانند داوطلبان را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا یاری می کنند .
سوالات متداول
1- دانشجویان دانشگاه افسری امام حسین با چه مدرکی فارغ التحصیل می شوند ؟
مطابق متن مقاله ، دانشگاه افسری امام حسین تنها در مقطع کارشناسی اقدام به پذیرش دانشجو می کند که کلیه جزئیات این پذیرش در متن مقاله ارائه شده است .
2- دانشگاه جامع امام حسین چه تفاوتی با دانشگاه افسری امام حسین دارد ؟
دانشگاه جامع امام حسین تنها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی اقدام به پذیرش دانشجو می کند برای اطلاع از جزئیات پذیرش این دانشگاه به مقاله مراجعه کنید .
3- دانشجویان دانشگاه افسری امام حسین (ع) پس از فارغ التحصیل شدن جذب کدام ارگان می شوند ؟
مطابق متن مقاله دانشجویان این دانشگاه پس از فارغالتحصیلی ، کادر سپاه پاسداران خواهند شد .
منبع : شرایط پذیرش دانشگاه امام حسین
شرایط پذیرش دانشگاه امام حسین
ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
اسامی قبول شدگان آزمون تیزهوشان
مطلب بعدی
اعلام نتایج استخدام نیروی هوایی ارتش
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر