مواد لازم :
پودر قند
250 گرم
كره آب شده
250 گرم
زرده تخممرغ
2 عدد
هل ساييدهشده
يك قاشق مرباخوري
وانيل
1/8 قاشق چايخوري
زعفران آب كرده
به ميزان لازم
سياهدانه و پودرپسته
به ميزان لازم
آرد گندم، برنج و نخودچي
به ميزان لازم
طرز تهيه:
كره را در يك ظرف روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا دوغ كره از بين برود اين كار باعث لطيفتر شدن شيريني ميگردد. بعد از خنك شدن كره پودرقند را به آن اضافه كرده و با همزن آنقدر ميزنيم تا رنگ آن شكري شود و به طوري كه پرههاي همزن روي مواد جا بيندازد. زرده تخممرغ، وانيل و هل ساييده شده را اضافه كرده و باز با همزن آنقدر هم ميزنيم كه زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسيم كرده و به هر كدام جداگانه از آردهاي ذكر شده ميافزاييم.
ابتدا با نوك انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط ميكنيم تا جذب يكديگر شود و خمير به دست نچسبد. 15 دقيقه به خمير استراحت ميدهيم و بعد آن را روي سطحي صاف با وردنه باز كرده و با قالبهاي ريز، قالب ميزنيم و در سيني گالوانيزه مخصوص فر چيده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الي 15 دقيقه با حرارت 350 درجه سانتيگراد حرارت ميدهيم.
به خمير گندم ميتوان زعفران آبكرده اضافه كرد تا شيريني زعفراني هم داشته باشيم.
با زعفران آبكرده، سياهدانه و پودرپسته روي شيرينيها را تزئين ميكنيم.
شیرینی خانگی مخصوص عید

ذخیره سازی
1
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
10 علت اصلی مرگ و میر ایرانیان
مطلب بعدی
تعصیلات عید نوروز سفر کجا بریم؟
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر