مهاجرت به ترکیه

ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
heyvagroup
برای اخذ اقامت موقت و دائم در ترکیه می بایست به روش های قانونی اقدام به مهاجرت نمود. از جمله روشه های قانونی مهاجرت به ترکیه می توان به مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و ازدواج اشاره کرد. هر یک از روش های مهاجرت شرایط و ضوابط منحصر بفردی دارند.




چندین سالی است که ترکیه به یکی از کشورهای مهاجرپذیر خاورمیانه تبدیل شده و مورد توجه بسیاری از مهاجران می باشد. آمارها نشان می دهد که مهاجرت به ترکیه در سالیان اخیر با استقبال بسیار زیادی از جانب مردم نقاط مختلف جهان همراه بوده است و از لحاظ مهاجرپذیری به رتبه‌ی بسیار خوبی دست یافته است.

مهاجرت به ترکیه از طریق روش‌های مختلفی از جمله تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و ... امکان پذیر است. پیش از این که اقدام به مهاجرت به ترکیه و یا هر کشور دیگری باشید، بهتر است که شرایط زندگی در کشور مقصد را از تمامی جوانب مختلف به خوبی بررسی کرده و ببینید که آیا می‌توانید در این کشور زندگی خوب و با رفاهی داشته باشید یا خیر؟

در این مقاله از مقالات هیوا به بررسی شرایط و روش های مهاجرت به ترکیه پرداخته ایم تا افرادی که به دنبال مهاجرت به این کشور هستند، از شرایط مهاجرت به کشور ترکیه به خوبی آگاه شوند. با ما همراه باشید!



دلایل مهاجرت به ترکیه
کشور ترکیه از نظر موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی موقعیت نسبتا خوبی داشته و به عنوان یک کشور اروپایی _ آسیایی شناخته می‌شود. این کشور با مساحتی حدود 783,000 کیلومتر مربع یکی از کشورهای بزرگ خاورمیانه به شمار می رود.



کشور ترکیه، میزبان خوبی برای مهاجران از نقاط مختلف جهان با آداب و رسوم های مختلف می باشد. در حال حاضر درصد زیادی از مهاجران کشور ترکیه را مردم سوریه تشکیل می‌دهند که به دلیل مشکلات پیرامون جنگ در سوریه، کشور ترکیه را به عنوان خانه‌ی امن خود انتخاب کرده‌اند.



آنکارا پایتخت ترکیه و قطب سیاسی این کشور می باشد. استانبول بزرگترین بندر ترکیه بوده و قلب اقتصادی ترکیه به شمار می رود. البته از اهمیت شهرهای ازمیر و آنتالیا در جذب گردشگر به این کشور نمی توان چشم پوشی کرد. به طور کلی این 4 شهر، مهم ترین شهرها در جذب گردشگر و مهاجر به کشور ترکیه محسوب می شوند. البته از موارد مهمی که در مهاجرت به ترکیه تاثیر گذار هستند، می توان به کیفیت بالای سیستم آموزشی این کشور، تشابهات فرهنگی و اجتماعی ترکیه و ایران، پایین بودن نرخ تورم نسبت به ایران و... اشاره کرد.



کشور ترکیه مقصد خوبی برای افرادی است که به قصد تحصیل در بهترین شرایط، کشور خود را ترک می‌کنند. دانشگاه‌ها و دیگر مراکز آموزشی در کشور ترکیه به عنوان بهترین مراکز آموزشی جهان شناخته می‌شوند و به همین دلیل سالانه تعداد بی‌شماری از مردم جهان به قصد تحصیل در مراکز آموزشی این کشور، جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور ترکیه اقدام می‌کنند.



نرخ تورم در این کشور نسبت به ایران بسیار کمتر می باشد به حدی که برخی اعتقاد دارند زندگی در ترکیه نسبت به برخی شهرهای مهم ایران ارزان تر است. از طرفی افرادی که در دانشگاه های خوب این کشور تحصیل کرده باشند، از نظر شغلی نسبت به سایر افراد راحت تر می باشند.



بالا بودن نرخ بیکاری در کشور ترکیه باعث شده تا مهاجران را دچار نگرانی کند اما باید بگوییم که هرچند نرخ بیکاری در این کشور بالا بوده و احتمال کاریابی برای مهاجران به شدت پایین است. به هر حال متقاضیان کار در ترکیه می‌توانند از طریق اخذ جاب آفر از طرف کارفرمایان این کشور، احتمال اشتغال خود را بالاتر ببرند. دولت ترکیه در سال‌های اخیر، بهترین شرایط را از نظر رفاه و امنیت برای زندگی مردم مقیم این کشور فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: ثبت نام بورسیه دولتی ترکیه





روش‌های مهاجرت به ترکیه
روش های بسیاری برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد که هر یک از این روش‌ها، قوانین و مقررات مخصوص به خود را دارند. افرادی که تصمیم به مهاجرت به این کشور را دارند، می توانند به قصد زندگی، تحصیل، کار و یا دلایل دیگر برای مهاجرت به ترکیه اقدام نمایند.



همانطور که اشاره شد، نرخ بیکاری در کشور ترکیه بالاست به همین خاطر نمی توان این کشور را به عنوان مقصدی مناسب برای کار و اشتغال معرفی کرد. اما سایر شرایط حاکم در این کشور باعث شده تا افراد بیشتر متمایل به مهاجرت تحصیلی و یا سرمایه گذاری باشند. لازم به ذکر است که نوعی از مهاجرت امروزه باب شده که نام آن پناهندگی است. با توجه به سختی ها و شرایطی که این نو ع از مهاجرت دارد، کارشناسان هیوا توصیه می کنند تا حد امکان از مهاجرت از طریق اخذ پناهندگی خودداری کنید. در ادامه بهترین روش های مناسب مهاجرت به ترکیه بیان شده است.



مهاجرت تحصیلی به ترکیه
یکی از روش‌های پرمتقاضی مهاجرت به ترکیه، مهاجرت تحصیلی است. کشور ترکیه دارای سیستم آموزشی قوی و نسبتا خوبی است. شاید ورود به دانشگاه ها و مراکز تحصیلی کشور ساده باشد اما فارغ التحصیلی در رشته های ارائه شده در دانشگاه های ترکیه بسیار دشوار بوده و نیازمند تلاش دانشجو در طول دوره تحصیل می باشد.

افرادی که تمایل به مهاجرت به کش.ر ترکیه از طریق تحصیل دارند، بتا توجه به آخرین مدرک تحصیلی خود می توانند برای اخذ پذیرش از مدارس و دانشگاه های این کشور اقدام نمایند. لازم به ذکر است که زبان رسمی کشور ترکیه، ترکی استانبولی است، بنابراین لازم است تسلط کافی روی زبان ترکی استانبولی داشته باشید. البته در موسسات خصوصی آشنایی با زبان انگلیسی نیز کفایت می کند. نکته‌ی جالب توجه اینجاست که شما می‌توانید به صورت رایگان در مراکز آموزشی دولتی این کشور تحصیل ‌کنید.

بیشتر بخوانید: تحصیل پزشکی در ترکیه







مهاجرت کاری به ترکیه
روش‌ دیگر مهاجرت به ترکیه، مهاجرت کاری است. از اصلی‌ترین شرایط مهاجرت کاری تسلط ‌کافی بر روی زبان ترکی استانبولی است. افرادی که به قصد کار به کشور ترکیه مهاجرت می‌کنند، در ابتدا می بایست برای اخذ مجوز کار از جانب وزارت کار این کشور اقدام کنند. برای مهاجرت کاری به کشور ترکیه، بهتر است که از طرف یکی از کارفرمایان این کشور جاب آفر دریافت کنید. پس از اخذ جاب آفر، لازم است مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز کار برای وزارت کار این کشور ارسال شود. با توجه به تمام موارد ذکر شده، باید توجه داشته باشید که نرخ بیکاری در کشور ترکیه بالا است و تنها می‌توان با داشتن جاب آفر کار خود در این کشور را تضمین کنید.



مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
برای مهاجرت به ترکیه می‌توان از طریق سرمایه گذاری در این کشور نیز اقدام کرد. نکته‌ی جالب توجه درباره‌ی سرمایه گذاری در کشور ترکیه این است که با این کار علاوه بر اخذ اقامت این کشور، بازدهی و سود بالایی نیز برای شما حاصل می‌شود. روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری در کشور ترکیه وجود دارد. به طور مثال متقاضیان می‌توانند با ثبت یک شرکت و یا از طریق کارآفرینی و ایجاد یک کسب و کار جدید در این کشور، برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری اقدام نمایند. علاوه بر آن در صورتی که ملکی را در کشور ترکیه خریداری نمایید، فرصت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و اخذ اقامت کشور ترکیه برای شما فراهم می‌آید.



مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج
از دیگر روش‌های مهاجرت به ترکیه، ازدواج با یک فرد تبعه‌ی این کشور است. به عبارت دیگر در صورتی که قصد دارید از طریق ازدواج به کشور ترکیه مهاجرت کنید، لازم است که همسر شما تبعه‌ی این کشور بوده و پاسپورت کشور ترکیه را داشته باشد. در این نوع از مهاجرت، پس از گذشت مدت زمان 3 الی 5 سال از ازدواج، متقاضی می‌تواند برای اخذ اقامت دائم در ترکیه اقدام کند. برای این که مهاجرت شما از این طریق با موفقیت انجام شود، لازم است ثابت کنید که ازدواج شما با فرد تبعه‌ی ترکیه ازدواجی حقیقی است و صرفا در جهت اخذ ویزا و اقامت این کشور نیست.



اخذ تابعیت ترکیه از طریق تولد
اخذ تابعیت کشور ترکیه از طریق تولد با توجه به قوانین مهاجرتی بین المللی به دو طریق امکان‌پذیر است: در روش اول، متقاضیان می‌توانند از طریق سیستم خاک و یا سیستم خون برای اخذ تابعیت کشورهای مختلف از طریق تولد اقدام نمایند. برای مهاجرت به ترکیه و اخذ تابعیت این کشور از طریق تولد، باید از سیستم خون وارد عمل شوید. به عبارتی اگر یکی از والدین یک کودک تبعه‌ی کشور ترکیه باشند، اگر کودک در ترکیه متولد شود، تابعیت کشور ترکیه برای او صادر می‌شود‌.



کارشناسان مرکز مشاوره هیوا آماده پاسخگویی به تمامی سوالات و ابهامات شما در خصوص مهاجرت به کشور ترکیه می باشند. اگر قصد مهاجرت به کشور ترکیه را دارید، می توانید از طریق سیستم مشاوره تلفنی هیوا با کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره در ارتباط بوده و از خدمات رایگان مشاوره مهاجرت ترکیه استفاده نموده و سوالات خود در این زمینه را از کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره جویا شوید. همچنین پیشنهاد می کنیم با عضویت در کانال تلگرام و اینستاگرام هیوا از تمامی اخبار مربوط به مهاجرت به کشورهای مختلف مطلع گردید.

در ادامه بخوانید: آزمون YOS ترکیه



سوالات متداول


1- از چه روش هایی می توان به کشور ترکیه مهاجرت کرد؟
همانطور که در متن مقاله بطور کامل توضیح داده شد، از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و تولد می توان نسبت به مهاجرت به ترکیه اقدام کرد.




2- به چه دلایلی امروزه مهاجرت به کشور ترکیه افزایش یافته است؟
موقعیت جغرافیایی، سیستم آموزشی نسبتا خوب از دلایلی است که باعث افزایش تعداد تقاضا برای مهاجرت به این کشور شده است.




3- اخذ تابعیت ترکیه از طریق تولد به چه شیوه ای است؟
 مهاجرت به ترکیه و اخذ تابعیت این کشور از طریق تولد، از طریق سیستم خون انجام می شود که در شرایط آن در متن مقاله توضیح داده شده است.

منبع : مهاجرت به ترکیه
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/nvol
نظرتان را بنویسید