رستوران ترکیه ای
ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
در مورد غذاهای اصلی باید بگم که منو به شش قسمت برگرها، استیک، کباب بره، دونر، کوفته و مرغ تقسیم می شد که مرغ فقط یک آیتم جوجه کباب داشت. رنج قیمت غذای اصلی از پنجاه و هفت هزار تومان تا صد و چهل هزار تومان بود و فقط یک آیتم که دنده کامل گوسفند بود سیصد و بیست و پنج هزار تومان بود.
برچسب ها
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
کتاب کوری
مطلب بعدی
روشهای کاهش استرس
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر