راهنمای انتخاب رشته هنر

راهنمای انتخاب رشته هنر
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
heyvagroup
آن دسته از داوطلبانی که در کنکور هنر 99 ثبت نام و شرکت کرده و طبق کارنامه اولیه خود مجاز به انتخاب رشته محل های دوره روزانه و غیر روزانه شده اند می توانند بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر 99 نسبت به انتخاب 150 کد رشته محل اقدام و در سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org وارد کنند .


داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید و یا دیپلم نظام قدیم را دارا هستند می توانند بر اساس اطلاعات و درک عمومی هنر و برای شناسایی استعداد های هنری خود در کنکور هنر شرکت کنند . حتی اگر متقاضی شرکت در یکی از گروه های آزمایشی اصلی ( ریاضی ، تجربی ، انسانی ) نیز باشید ، شرکت در گروه آزمایشی هنر برای شما بلامانع خواهد بود .

آنچه که پس از برگزاری کنکور سراسری اهمیت ویژه ای خواهد داشت ، بحث انتخاب رشته و اطلاعات آن می باشد . برای همه داوطلبان پس از اعلام نتایج کنکور سراسری و دریافت کارنامه کنکور ، دغدغه مشترکی وجود خواهد داشت و آن انتخاب رشته کنکور سراسری می باشد .

همه متقاضیانی که در این آزمون بزرگ شرکت کرده اند و حال که نتایج خود را مشاهده کرده اند می خواهند بدانند که با این رتبه در چه رشته و چه دانشگاهی مشغول به تحصیل خواهند شد . اینجا اهمیت انتخاب رشته کنکور سراسری و داشتن اطلاعات کافی در این مورد مطرح می شود .

ما در این مقاله سعی کرده ایم شما را با تعابیر کارنامه کنکور سراسری و عوامل موثر در انتخاب رشته کنکور سراسری آشنا سازیم تا با پاسخ به پرسش هایتان بتوانید انتخاب رشته ای انجام دهید که در دانشگاه و و رشته متناسب با رتبه ای که کسب کرده اید ، پذیرش شوید .

” مجموع ظرفیت رشته های با آزمون 4622نفر بوده است “

کارنامه انتخاب رشته هنر
اگر داوطلبی هستند که فقط در کنکور سراسری هنر شرکت کرده اید ، پس از اعلام نتایج کنکور می توانید کارنامه کنکور هنر را از طریق سایت سنجش دریافت نمایید . ولی اگر در یکی از گروه های آزمایشی اصلی نیز شرکت کرده اید و کنکور هنر را نیز داده اید ، برای هر دو آزمون شما بطور مشترک یک کارنامه صادر خواهد شد که اطلاعات هر دو آزمون شما را در جدا ولی جداگانه درج کرده اند و از طریق سایت سنجش می توانید دریافت نمایید .

اما آنچه که می بایست درباره کارنامه کنکور سراسری بدانید آن است که کدام بخش از اطلاعات کارنامه کنکور و به چه میزان در انتخاب رشته کنکور سراسری 99 موثر خواهد بود . کارنامه کنکور سراسری شامل دو بخش می باشد : بخش اول آن اطلاعات شناسنامه ای و نوع سهمیه و استان بومی داوطلب را مشخص می کند .

در بخش دوم کارنامه کنکور سراسری نیز اطلاعات آزمونی داوطلب درج گشته است که شامل وضعیت مجاز در انتخاب رشته دوره های مختلف ، رتبه داوطلب در سهمیه در همه زیر گروه ها ، رتبه کشوری در همه زیر گروه ها ، میزان تاثیر سوابق تحصیلی و نمره آزمون ( تراز ) در همه زیر گروه ها و درصد دروس و ... می باشد .

از بخش اول کارنامه کنکور هنر ، آنچه در انتخاب رشته کنکور هنر تاثیر گذار خواهد بود ، نوع سهمیه و استان بومی می باشد . از بخش دوم نیز وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دوره های مختلف و رتبه در سهمیه و نمره آزمون ( تراز ) داوطلب می باشد .

داوطلبان بر اساس رتبه در سهمیه در انتخاب رشته کنکور سراسری و نمره آزمون ( تراز ) در انتخاب رشته دانشگاه آزاد شرکت می کنند . وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دوره های مختلف نیز مشخص می کند که داوطلب با رتبه کسب کرده از دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری ، رشته محل هایی را می تواند انتخاب کند که در دوره آموزشی ( روزانه ، نوبت دوم ( شبانه ) ، فرهنگیان ، پردیس خودگردان ، پیام نور و غیر انتفاعی ) آن مجاز شده باشد .

 توضیحات جامع تر پیرامون همه این تعابیر را میتوانید با کلیک بر روی توضیحات کارنامه کنکور سراسری مطالعه نمایید .

ظرفیت و رتبه قبولی کنکور هنر
ظرفیت کل پذیرش در انتخاب رشته هنر در سال تحصیلی 98 - 99 به شرح زیر بوده است ، به محض انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 99 مقاله به روز رسانی می شود .





جدول ظرفيت پذيرش رشته های تحصيلی گروه آزمايشی هنر در دوره های مختلف کنکور 98
دوره    با اعمال نمره آزمون و سوابق تحصیلی
روزانه    3319
نوبت دوم ( شبانه )    406
سهمیه مناطق محروم ، زلزله زده و سایر مصوبات    57
دانشگاه فرهنگیان ( ویژه داوطلبان آزاد )    420
موسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی    420
جمع کل    4622


با توجه به تعداد شرکت کنندگان در کنکور هنر سال 98 و ظرفیت کل پذیرش در رشته هنر در دوره های آموزشی مختلف در رشته محل های با آزمون و بدون آزمون می توان به این نکته دست یافت که برای هر داوطلب کنکور هنر 99 تقریبا دو صندلی در دانشگاه وجود داشته است یعنی میتوان گفت برای همه افرادی که در کنکور هنر شرکت کرده بودند امکان قبولی در دانشگاه وجود داشته است .

پذیرش در برخی از رشته های این گروه آزمایشی بصورت متمرکز و با شرایط خاص صورت می پذیرد و علاوه بر آزمون علمی ، آزمون عملی نیز از داوطلبان این رشته ها بعمل خواهد آمد . نمره قبولی در این رشته ها مجموع نمرات آزمون عملی و علمی خواهد بود .

اما قبولی در کدام رشته و کدام دانشگاه از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و همانطور که می دانید پذیرش در دانشگاه هایی با سطح آموزشی بهتر و رشته های پر متقاضی تر ، محدود می باشد که اینجا اهمیت انتخاب رشته صحیح مطرح می شود . در نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری هیوا آمارهایی از قبولی های رشته های مختلف از زیر گروه هنر را آورده ایم تا بتوانید برای انتخاب رشته هنر آمادگی بیشتری کسب کنید و دیدی از رنج قبولی در رشته های مختلف در دوره روزانه داشته باشید .

همانطور که در قسمت های قبل نیز مطرح کردیم انتخاب رشته کنکور سراسری تحت تاثیر عواملی همچون نوع سهمیه و استان بومی داوطلب خواهد بود . اما از آنجایی که پذیرش در رشته های گروه آزمایشی هنر کشوری می باشد یعنی بومی گزینی در آن ها تاثیر نخواهد داشت ، بنابراین تنها عامل تاثیر گذار در رتبه قبولی انتخاب رشته هنر نوع سهمیه داوطلب می باشد .

  اگر علاقه مند به آشنایی با تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته هستید ، توصیه میکنیم روی بومی گزینی کلیک کنید .


” به هیچ وجه نمی توان رتبه قبولی دو داوطلب با سهمیه های متفاوت را با یکدیگر مقایسه کرد “

سهمیه های انتخاب رشته هنر
آنچه در انتخاب رشته هنر تاثیر می گذارد همین عامل نوع سهمیه داوطلب می باشد . داوطلبان کنکور سراسری غالبا مشمول سهمیه مناطق می شوند جز آن دسته از داوطلبانی که از سهمیه هایی مانند سهمیه جانبازان ، سهمیه ایثارگران ، سهمیه خانواده شهدا و سهمیه های خاصی از این دست استفاده می کنند .

داوطلبانی که سهمیه خاص ندارد را سازمان سنجش آموزش با توجه به امکانت آموزشی و میزان دسترسی آن ها در منطقه ای که سه سال آخر دوره دبیرستان را گذرانده اند ، در سه منطقه دسته بندی می کند و برای هر یک از این مناطق در هر رشته محل ظرفیت مشخصی در نظر گرفته می شود .


  اینکه شما مشمول کدام سهمیه هستید و نحوه و چگونگی اعمال سهمیه ها و پاسخ به همه پرسش هایتان پیرامون تاثیر سهمیه در انتخاب رشته ، می توانید روی تاثیر سهمیه در انتخاب رشته در کنکور سراسری کلیک کنید .


انتخاب رشته دانشگاه آزاد کنکور هنر
انتخاب رشته دانشگاه آزاد به دلیل داشتن برخی ویژگی ها برای داوطلبان کنکور هنر از اهمیت ویژه ای برخوردار است . پذیرش در اکثر رشته محل های آن بدون آزمون خواهد بود و بر اساس سوابق تحصیلی داوطلب پذیرش صورت می گیرد .

در سال های اخیر که کنکور سراسری و دانشگاه آزاد ادغام شده است همه داوطلبانی که در کنکور 99 ثبت نام کرده باشند قادر به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی خواهند بود . از دیگر ویژگی های انتخاب رشته دانشگاه آزاد می توان به عدم تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته این دانشگاه اشاره کرد .

این روزها بسیاری از داوطلبان به دنبال پذیرش در رشته دلخواه خود به راحت ترین شکل ممکن هستند که می توان گفت دانشگاه آزاد این امکان را برای داوطلبان فراهم کرده است . معیار پذیرش در رشته محل های با آزمون این دانشگاه ، نمره آزمون یا همان تراز داوطلب می باشد . توصیه می کنیم برای آنکه اطلاعاتتان پیرامون انتخاب رشته دانشگاه آزاد 99 را تکمیل نمایید .




اگر با مطالعه این مقاله و ارجاعات آن پاسخ پرسش های خود را در مورد انتخاب رشته نیافته اید ، می توانید با مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تماس حاصل نمایید تا مشاوران این مرکز با مشاوره تحصیلی تلفنی ، به پرسش ها و ابهاماتتان پاسخ دهند .

سوالات متداول

1- داوطلبانی که در کنکور یک رشته اصلی و شناور شرکت کرده اند آیا انتخاب رشته جداگانه ای برای هر گروه ازمایشی دارند ؟
مطابق متن مقاله این دست از داوطلبان باید انتخاب های خود را به صورت ترکیبی و با اولویت علاقه از هر دو گروه آزمایشی بچینند .

2- منظور از رشته های متمرکز با شرایط خاص چیست ؟
مطابق متن مقاله یعنی داوطلبان علاوه بر آزمون کتبی ، آزمون عملی نیز خواهند داشت .

3- انتخاب رشته دانشگاه آزاد در چه سایتی انجام می شود ؟
در سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد انجام می شود که در این مقاله لینک دسترسی به راهنمای انتخاب رشته دانشگاه آزاد قرار داده شده است .

منبع : راهنمای انتخاب رشته هنر
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/RGvq
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر