آنچه که باید درباره جدول رتبه بندی معلمان بدانید

آنچه که باید درباره جدول رتبه بندی معلمان بدانید
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مهسا علیزاده

طرح رتبه‌ بندی معلمان چیست ؟
برای بهبود سطح معیشتی معلمان و البته ارتقای شایستگی حرفه ای آن ها ، طرحی با عنوان طرح رتبه بندی معلمان در نظر گرفته شده است. مطابق با این طرح معلمانی که در جهت به کارگیری ار روش های نوین برای تدریس به دانش آموزان تلاش بیشتری می کنند ؛ باید مزایای بیشتری را نیز دریافت کنند. مطابق با طرح رتبه بندی معلمان ، تمامی معلمان در حال تدریس در پنج گروه رتبه بندی می شوند :

آموزشیار معلم : این رتبه برای معلمانی در نظر گرفته شده است که به تازگی به آموزش و پرورش ورود کرده اند.
مربی معلم : معلمانی که دارای 7 سال خدمت می باشند.
استادیار معلم : معلمانی که دارای 12 سال خدمت می باشند.
دانشیار معلم : معلمانی که دارای 17 سال خدمت می باشند.
استاد معلم : معلمانی که دارای 22 سال خدمت می باشند.
با اجرای طرح رتبه بندی و همینطور تاثیر مدرک تحصیلی در رتبه بندی معلمان ، میزان حقوق آن ها نیز افزایش پیدا می کند. افزایش حقوق معلمان بار مالی بسیاری را برای دولت به همراه دارد که نیازمند تخصیص بودجه ای برای آن خواهد بود. به همین دلیل تا کنون این طرح اجرایی نشده است.

بخوانید : زمان اجرای رتبه بندی معلمان

تاثیر مدرک تحصیلی در رتبه بندی معلمان
تاثیر مدرک تحصیلی در رتبه بندی معلمان ، برای کارکنان در مشاغل ادارای تا یک مقطع تحصیلی و برای مشمولان طرح طبقه بندی مشاغل معلمان کشور که در حال تدریس در واحد های آموزشی هستند، تا دو مقطع تحصیلی با داشتن شرایط لازم امکان پذیر می باشد.

تاثیر مدرک در رتبه بندی معلمان برای کارمندان استخدامی با مدرک دیپلم
تاثیر مدرک تحصیلی در رتبه بندی معلمان برای کارمندانی که در ابتدای ورود به آموزش و پرورش دارای مدرک دیپلم بوده اند و در دو مرحله ابتدا موفق به دریافت مدرک فوق دیپلم و سپس کارشناسی ناپیوسته شده اند، به این صورت است که مدرک تحصیلی دوم یعنی مدرک لیسانس برای آن ها در نظر گرفته می شود. لازم است اشاره کنیم برای کارمندانی که در ابتدای ورود به آموزش و پرورش دارای مدرک دیپلم بوده اند، اما در یک مرحله موفق به دریافت مدرک کارشناسی خود شده اند، مدرک لیسانس آن ها، یک مقطع لحاظ می گردد.

بخوانید : جدول رتبه بندی معلمان

تاثیر مدرک تحصیلی در رتبه بندی معلمان و شرایط لازم برای اخذ رتبه بندی
تاثیر مدرک در رتبه بندی معلمان و همینطور حداقل سابقه برای قرار گیری در یکی از پنج رتبه به شرح موارد زیر است :

رتبه مربی معلم : دسته ای از معلمان که دارای حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی با حداقل 5 سال تجربه هستند.
رتبه استاد یار معلم : دسته ای از معلمان که دارای حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی با حداقل 15 سال تجربه ، مدرک کارشناسی ارشد با حداقل 12 سال تجربه و مدرک دکتری با حداقل 6 سال تجربه هستند.
رتبه دانشیار معلم : دسته ای از معلمان که دارای حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی با حداقل 22 سال تجربه ، مدرک کارشناسی ارشد با حداقل 18 سال تجربه و مدرک دکتری با حداقل 14 سال تجربه هستند.برخورداری از صلاحیت های عمومی جهت شرکت در آزمون رتبه بندی معلمان به شرح دانش و توانمندی های آموزشی و پرورشی
برخورداری از صلاحیت های حرفه ای جهت شرکت در آزمون رتبه بندی معلمان به شرح مجموعه ای از شایستگی ها ، توانمندی ها و مهارت هایی که در چندین سال کار به دست آورده اند.
داشتن حداقل دو سال سابقه کاری
شاغلین ادارات آموزش و پرورش اجازه شرکت در آزمون رتبه بندی معلمان را ندارند.
معلمانی که در فاصله بین دو رتبه با دلایلی همچون مرخصی استعلاجی ، زایمان ، غیبت موجه و … فرم ارزشیابی ندارند ، لازم است مدارک حداقل 2 دوره ارزشیابی که یکی از آنها منتهی به تاریخ اخذ رتبه جدید است ، ارائه کنند.
معلمان با مشکلات بینایی برای شرکت در نظام رتبه بندی باید با مراجعه به اداره کارگزینی محل خدمت ، طبق دستورالعمل های ارسالی نسبت به دریافت حکم خود اقدام نمایند.
سوالات متداول
تاثیر مدرک تحصیلي در رتبه بندی معلمان چه می باشد ؟
مدرک تحصیلي در رتبه بندی معلمان دارای تاثیرات مثبتی است که در متن مقاله فوق به طور کامل به آن پرداختیم.

برای رتبه بندی در رتبه استاد معلم، حداقل مدرک تحصیلی چه می باشد ؟
احتمالا این را هم بپسندید  سامانه جدید رتبه بندی معلمان - راهنمای ورود به سامانه rtb.medu.ir
حداقل مدرک تحصیلی برای رتبه بندی در رتبه استاد معلم کارشناسی ارشد با حداقل 24 سال تجربه می باشد.

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/6k3O
نظرتان را بنویسید