معرفی انواع غداهای محلی در استان مازندران

معرفی انواع غداهای محلی در استان مازندران
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
سیروس محبی
طعم اشتهاآور و بی‌نظیر غذاهای استان‌های شمالی کشور بر هیچ ایرانی پوشیده نیست.

غذاهایی فوق‌العاده و بسیار لذیذ که در کنار انواع چاشنی‌های بومی، بسیار وسوسه‌انگیز است.

استان مازندارن با غذاهای محلی و سنتی‌ همچون خورشت سیر انار، بشته واش، مالابیج، بیج بیج، ترش سماق، ناز خاتون، باقلا وابیج، کدو بره، آغوز مسما، ترش ترشو، دوپتی، اسپناساک، اسفناج مرجی، خورشت آلو، کئی پلا و آش کدو جز استان‌هایی است که تجربه‌ی لذت خوردن را در حال و هوایش نباید از دست داد.

برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراک های مازندرانی با ما همراه باشید.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/nZR5
نظرتان را بنویسید