طعم اشتهاآور و بینظیر غذاهای استانهای شمالی کشور بر هیچ ایرانی پوشیده نیست.
غذاهایی فوقالعاده و بسیار لذیذ که در کنار انواع چاشنیهای بومی، بسیار وسوسهانگیز است.
استان مازندارن با غذاهای محلی و سنتی همچون خورشت سیر انار، بشته واش، مالابیج، بیج بیج، ترش سماق، ناز خاتون، باقلا وابیج، کدو بره، آغوز مسما، ترش ترشو، دوپتی، اسپناساک، اسفناج مرجی، خورشت آلو، کئی پلا و آش کدو جز استانهایی است که تجربهی لذت خوردن را در حال و هوایش نباید از دست داد.
برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراک های مازندرانی با ما همراه باشید.
معرفی انواع غداهای محلی در استان مازندران

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
ShortURL as
Linkp.ir
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر