در این مقاله به بررسی عنوانین شغل ها در کافه پرداخته ایم.
مدیر کافه
مسئولیت مدیریت کلیه عملیات کافه
استخدام و آموزش کارکنان
کنترل موجودی و سفارش مواد اولیه
رسیدگی به شکایات مشتریان و تضمین رضایت آنها
همچنین بخوانید: چیکار کنیم برای کافه مشتری جذب کنیم
سرپرست شیفت
مسئول نظارت بر کارکنان در یک شیفت خاص
کمک به حل مشکلات روزانه
حفظ هماهنگی میان تیم بارستا، صندوق و خدمات
بارستا
تهیه قهوه و نوشیدنیهای گرم و سرد
آشنایی با انواع دانههای قهوه و روشهای دمآوری
تعامل مستقیم با مشتری و حفظ کیفیت ارائه خدمات
همچنین بخوانید: نان حجیم چیست و انواع آن
صندوقدار
ثبت سفارش مشتریان
دریافت وجه نقد یا کارتخوان
اطمینان از صحت صورتحسابها
نیروی خدمات یا سالن
تحویل سفارش به مشتریان در سالن
جمعآوری میزها پس از مصرف
رسیدگی به نیازهای مشتریان در زمان حضور
همچنین بخوانید: پخت کیک و شیرینی های خوشمزه
آشپز یا کمکآشپز
تهیه غذاهای سبک یا میانوعدهها (در کافههایی که منوی غذایی دارند)
همکاری با سایر اعضای تیم آشپزخانه
رعایت بهداشت و ایمنی غذایی
نیروی نظافت
تمیز نگه داشتن محیط کافه، سرویسهای بهداشتی و آشپزخانه
کمک به حفظ استانداردهای بهداشتی
دکوراتیو یا مسئول طراحی و چیدمان
طراحی فضای داخلی کافه
چیدمان میزها، نورپردازی، و المانهای دکوراتیو

بازاریاب یا مسئول شبکههای اجتماعی
مدیریت صفحههای مجازی کافه (اینستاگرام، واتساپ، گوگل، …)
طراحی کمپینهای تبلیغاتی
جذب مشتری از طریق تبلیغات آنلاین و آفلاین