چیلر چیست؟

چیلر چیست؟
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف

سیستم های سرمایشی و گرمایشی مختلفی در دنیای تهویه مطبوع وجود دارد. هر یک از این دستگاه ها نسبت به کارایی که دارند می توانند مناسب پروژه یا محل مورد نظر ما باشند یا نباشند. خرید چیلر همیشه یک انتخاب خوب در دنیای تهویه مطبوع بوده است اما به شرطی که مناسب پروژه ما باشد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با موضوع چیلر چیست آشنا کنیم تا متوجه شوید که آیا این دستگاه مناسب پروژه شما است یا خیر. پس با ما همراه باشید.

چیلر ها یا اصطلاحا چیلر ها سرد کن یک ماشین هستند که به واسطه سیکل های تبرید تراکمی، یا سیکل های تبرید جذبی گرما را از مایع می گیرند. خب این تعریف در اصل یک تعریف از چیلر از دید فنی بود و درکش برای شمایی که شاید دانش فنی نداشته باشید خیلی راحت نیست، بهتره با تعریفی ساده تر چیلر ها را برای شما عزیزان معرفی کنیم. چیلرها ماشین هایی هستند که گرمای موجود را از مایع دریافت می کنند و به واسطه برج های خنک کننده و کندانسور ها گرما را از سیکل خارج می کنند و مجدد از همین مسیر که مایع خنک کننده دمای محیط که چیلر ها در آن اضافه شده اند را مطبوع می کنند.

معرفی ساده چیلر:


ببینید چیلر های در اصل کاری که ما در نهایت به آن نیاز داریم را برای ما انجام می دهند شاید با خودتان بگید که ما اصلا کاری نداریم دستگاه چیلر چگونه کار می کند ولی موضوع اینجاست که اگر ندانید نمی توانید به راحتی این سیستم سرمایشی با کیفیت را برای پروژه خود انتخاب کنید، پس بهتره تا جایی که امکان دارد اطلاعات در رابطه با آن کسب کنید.

چیلر های در اصل آب را برای سرمایش هوای مکان مورد نظر ما حالا چه ساختمان چه مرکز خرید و … سرد می کند که پس از آن این آب سرد شده به واسطه سیستم لوله کشی آن مکان به واسطه پمپ به هواساز برسد  که وظیفه این هواساز ها پخش کردن هوا در بخش های مختلف مکان مورد نظر ما است. فراموش نکنید که سیستم های چیلر فقط در فضا های مسکونی قابل استفاده نیست و شما می توانید در هر فضایی که مد نظرتان باشد از آن استفاده کنید مگر اینکه شرایط پیش نیاز استفاده از چیلر را آن فضا نداشته باشد.

دسته بندی استفاده از چیلر:

 

همانطور که بالاتر گفتم چیلر را می توانید در مکان های مختلف استفاده کنید و محدودیتی در رابطه با این موضوع ندارید. دستگاه چیلر کاربرد های مختلفی دارد که می توانید در صنایع ساختمان سازی و یا به عنوان سیستم های سرمایشی مراکز مسکونی - تفریحی - اداری و تجاری استفاده کنید. علاوه بر مراکز تفریحی یا اداری تجاری می توان از انواع چیلر برای خط تولید های مختلف مثل داروسازی یا صنایع غذایی هم استفاده کرد.

قطعات تشکیل دهنده چیلر:

  • کندانسور
  • برج خنک کننده
  • ژنراتور
  • ماده جذاب
  • اوپراتور

 

هر یک از این قطعات کاربرد های خودشان را در یک چیلر دارند به عنوان مثال برج های خنک کننده باید آب هایی که خنک شده اند را خنک نگه دارد یا اوپراتور ها موظف هستن آب های موجود در لوله را سرد کنند به منظور ایجاد سرمایش برای دستگاه. هر یک از این ها کارایی های خورشان را دارند که در نهایت یک چیلر می تواند به خوبی وظیفه خودش را در قبال خنک کردن محیط انجام دهد.

خرید چیلر خود را از کجا انجام دهیم:


این سوال شاید تا حدودی سوال سخت یا شاید هم آسانی باشد! ببینید ما در مجله هورسان بارها در رابطه با این موضوع صحبت کردیم که سیستم های تهویه مطبوع مورد نظر را باید از شرکت هایی تهیه کنید که سابقه خیلی خوبی داشته باشند. چون شما قصد خرید یک دوچرخه را ندارید که، قصد خرید سیستمی را دارید که اول هزینه زیادی را باید پرداخت کنید و در مرحله دوم حمل و نصب سیستم به این راحتی نیست که شما بخواهید از مراکز غیر معتر با ناشناخته خرید کنید. قبل از خرید سابقه شرکت مورد نظر خود را بررسی کنید ببینید آیا شرکت یا فروشگاه مورد نظر اصلا رسمی هست یا نه. بعد از آن به سابقه و رزومه کاری آن توجه کنید و در نهایت در رابطه با خدمات پس از فروش آنها باهاشون صحبت کنید.

اگر دیدید شرایط طوری هست که همه جوانب را سنجیدید بعد ازآن اقدام به خرید چیلر یا هر سیستم تهویه مطبوع دیگری می توانید بکنید.

مطلب قبلی
معرفی
نظرتان را بنویسید