فرق چیز برگر و همبرگر

فرق چیز برگر و همبرگر
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
saharfzl

همبرگر و چیزبرگر جزو پرطرفدارترین غذاهای فست فودی هستند که سالانه مقدار زیادی از آن‌ها در جهان مصرف می‌شود. ممکن است به خوبی با این دو آشنا نباشید وقتی منوی یک رستوران را نگاه می‌کنید، این سوال برای شما پیش بیاید که فرق چیزبرگر و همبرگر در چیست که ما در این مقاله قصد داریم شما را با ویژگی‌های این دو آشنا کنیم.

چیزبرگر چیست؟

چیزبرگر در واقع همان همبرگر ولی با طعم پیچیده‌تری است و برای کسانی که به دنبال طعم متفاوت‌تری هستند و می‌خواهند طعم لذیذ‌تری را در هنگام خوردن تجربه کنند، احتمالاً چیزبرگر انتخاب مناسب‌تری است. معمولاً کسانی که به پنیر علاقه دارند، بیشتر به دنبال چیزبرگر می‌روند و اولین انتخاب آن‌ها است.
ترکیب گوشت گاو با پنیر نرم می‌تواند یک تضاد دلچسب برای فرد داشته باشد و انسجام همبرگر را هم بیشتر می‌کند و طعم متفاوت‌تری نسبت به همبرگر معمولی ارائه می‌دهد و می‌توان از ان به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین فرق چیزبرگر و همبرگر یاد کرد. با توجه به سلیقه و ذائقه و رژیم غذایی می‌توانید پنیر مورد نظر خود را برای چیزبرگر انتخاب کنید؛ ولی از رایج‌ترین پنیرهایی که برای استفاده می‌شود، پنیر ایرانی و چدار است. البته گودا هم می‌تواند یک انتخاب منحصربه‌فرد باشد؛ ولی به طور کلی پنیر چیزبرگر کاملاً سلیقه‌ای است.

در میان لیست غذاهای رستوران، ممکن است چشم شما به رویال برگر هم بخورد. ولی فرق رویال برگر با چیزبرگر در چیست؟ در این‌باره باید بگوییم که اگر به دنبال طعم متفاوت‌تری از چیزبرگر هستید، می‌توانید رویال برگر را انتخاب کنید که به علاوه گوشت و پنیر و مخلفات چیزبرگر، به آن ورقه‌های کالباس، ژامبون و قارچ سرخ شده هم اضافه می‌شود که این ترکیبات باعث لذیذتر و البته چرب‌ و سنگین‌تر شدن چیزبرگر می‌شود.

همبرگر چیست؟

برای کسانی که به‌دنبال طعم‌های ساده‌تر هستند و خیلی به دنبال پیچیدگی نیستند، همبرگر یک انتخاب بسیار مناسب است. در پخت همبرگر فقط از گوشت استفاده می‌شود و هیچ افزودنی خاصی مثل پنیر، قارچ و… به آن اضافه نمی‌شود و فرق چیزبرگر و همبرگر دقیقا در همین است. همبرگر برای کسانی که رژیم غذایی خاصی را دنبال می‌کنند مناسب‌تر است و دارای چربی کمتر و سبک‌تر است.

برای کسانی که به گوشت گاو علاقه دارند و می‌خواهند طعم خود گوشت را احساس کنند، همبرگر گزینه مناسب‌تری است. معمولاً همبرگر به‌همراه مخلفاتی مثل کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و سس دلخواه سرو می‌شود؛ ولی در همبرگر از پنیر یا افزودنی‌های مثل قارچ و کالباس خبری نیست.

مهمترین چیزی که می‌تواند به همبرگر طعم فوق العاده‌ای ببخشد، ادویه مخصوص همبرگر است که معمولاً هر رستوران یا سرآشپز، رسپی مخصوص به خود را دارد و همین باعث می‌شود تا طعم همبرگر در هر رستوران با رستوران دیگر متفاوت باشد. همچنين معمولا از بکینگ‌پودر به‌عنوان حجم دهنده همبرگر استفاده می‌شود تا بافت آن نرم‌تر و پفکی‌تر شود.

فرق چیزبرگر و همبرگر

مهمترین فرق چیزبرگر و همبرگر در پنیری است که به چیزبرگر اضافه می‌کنند و در همبرگر وجود ندارد ولی چیزبرگر بیشتر می‌تواند با سلایق افراد مختلف هماهنگ شود زیرا امکان شخصی سازی آن وجود دارد و ترکیبات موجود در آن را می‌توان طبق سلیقه و علایق شخص تنظیم کرد؛ ولی از آنجایی که در همبرگر مخلفات زیادی استفاده نمی‌شود، خیلی جای مانور ندارد و ترکیبات آن تقریباً همیشه ثابت هستند.

برای کسانی که به دنبال غذاهای چرب‌تر هستند یا می‌خواهند غذایی که می‌خورند بیشتر آن‌ها را سیر کنند چیزبرگر گزینه مناسب‌تری است ولی برای کسانی که ز رژیم غذایی خاصی پیروی می‌کنند و لازم است چربی کمتر و پروتئین بیشتری دریافت کند همبرگر گزینه بهتری است.

فرق چیزبرگر و همبرگر از لحاظ بافت هم این است که همبرگر بافت نرم‌تر و چیزبرگر بافت خشک‌تر و منسجم‌تری دارد و به دلیل وجود پنیر کمی شورتر است.
از نظر ترکیبات گوشت همبرگر، معمولاً سیر و پیاز آرد سوخاری و نمک و فلفل با ادویه مخصوص را به همراه گوشت چرخ کرده مخلوط کرده و سپس آن را روی گریل کبابی می‌کنند که برای چیزبرگر هم از همین ترکیبات گوشت استفاده می‌شود ولی با این تفاوت که روی گوشت یک لایه پنیر قرار می‌گیرد یا گوشت را بین دو لایه پنیر قرار می‌دهند که وجود پنیر اصلی‌ترین فرق همبرگر و چیزبرگر است.

 


 

نظرتان را بنویسید