منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
heyvagroup
از اولین قدم های آمادگی برای آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 1400 ، شناسایی منابع مناسب و مفید بوده که اگر به درستی انتخاب شده باشد ، داوطلبان را به کسب رتبه قبولی در رشته مورد نظرشان نزدیک می کند . این منابع شامل دروس تخصصی و درس های استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی می باشد .




رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی جزو رشته های امتحانی گروه کشاورزی و منابع طبیعی است . با توجه به دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ، تمامی داوطلبانی که از تمامی رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدند ، می توانند در این کدرشته امتحانی شرکت کنند . رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در سال های گذشته در دوره های روزانه ، نوبت دوم ، پردیس خودگران و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو داشته است . در ادامه این مقاله به بررسی سوالات و منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی می پردازیم .



سوالات آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
در دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ، رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی دارای گرایش های صنایع غذایی ، شیمی مواد غذایی ، فناوری مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی است . عناوین دروس امتحانی این رشته شامل موارد زیر است :



عناوین دروس امتحانی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در آزمون دکتری سراسری و دانشگاه آزاد
سوالات دروس عمومی سوالات دروس تخصصی در سطح کارشناسی  سوالات دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد
استعداد تحصیلی - زبان انگلیسی شیمی مواد غذایی ، میكروبیولوژی مواد غذایی ، اصول مهندسی صنایع غذایی ، تكنولوژی مواد غذایی میكروبیولوژی صنعتی ، خواص فیزیكی مواد غذایی ، روش های نوین آزمایشگاهی ، انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی





منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
سازمان سنجش آموزش کشور ، منابع آزمون دکتری را به صورت قطعی بیان نکرده است و فقط به بیان کردن عناوین دروس امتحانی در سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد پرداخته است . بنابر این نمیتوان به قطعیت گفت که کتاب های زیر جزو منابع اصلی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی هستند . ما در این مقاله تلاش کرده ‌ایم به معرفی کتاب‌ های موجود در بازار که می توانند به عنوان منابع مناسبی برای آمادگی آزمون دکتری باشند ، بپردازیم .
برای دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانید از منابع ذکر شده در جدول زیر استفاده کنید :



منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
دروس در سطح کارشناسی شیمی مواد غذایی شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی
شیمی مواد غذایی، دکتر بابک قنبر زاده
میکروبیولوژی مواد غذایی میکروبیولوژی مواد غذایی، جی
اصول مهندسی صنایع غذایی اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی
اصول طراحی کارخانجات، دکتر کلباسی، دکتر محمد حسین حسینی
تکنولوژی مواد غذایی تکنولوژی قند دکتر مصباحی
تکنولوژی روغن، فرشته مالک
تکنولوژی غلات، دکتر هادی پیغمبر دوست، دکتر ناصر رجب زاده
کنسرو و اصول نگهداری، دکتر حسن فاطمی
صنایع کنسروسازی اصول و کاربردها، دکترجواد حصاری
دروس در سطح کارشناسی ارشد میکروبیولوژی صنعتی کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی، تالیف مایکل ویتز، نیل مورگان ترجمه سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف توماس جی. مانت ویل، کارل آر ماتیوس،انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان.
کتاب بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی، تالیف ولف کروگر، آنالیز کروگر، ترجمه مهدی کریمی، علی مرتضوی و رسول کدخدایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
خواص فیزیکی مواد غذایی اكبری، ریحانه (1388)، خواص فیزیكی محصولات كشاورزی و مواد غذایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، چاپ دوم.
جان‌لوئیس، مایكل (1387)، ویژگی‌های فیزیكی مواد غذایی سیستم‌های فرآوری غذایی (ترجمه: بابك قنبرزاده)، انتشارات آییژ.
سرپیل ساهین، سروت گولوم سومنو (1389)،‌ ویژگی‌های فیزیكی مواد غذایی، (ترجمه: مهدی جعفری و مهدی كاشانی نژاد)، انتشارات دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
روش های نوین آزمایشگاهی کتاب روش های نوین آزمایشگاهی، تالیف رضا رضایی، انتشارات جهاد دانشگاهی.
کتاب کشت سلول "مجموعه روشهای آزمایشگاهی علوم نوین"، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
کتاب الایزا (مجموعه روش های آزمایشگاهی علوم نوین)، تالیف علی حائری، سیدمحمدحسین قادریان، رضا اکبرزاده نجار، اکرم سادات طباطبائی پناه، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
کتاب PCR "مجموع روش های آزمایشگاهی علوم نوین"، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دیباج.
انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان.
کتاب حرارت دهی با مادون قرمز برای فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، تالیف ژانگلی پن، گریفیتس گریگوری آتونگولو، ترجمه سعید مومنی و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد 1 و 2)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.

برای دروس استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی می توانید از منابع ذکر شده در جدول زیر استفاده کنید :



مجموعه دروس استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی
دروس استعداد تحصیلی دروس زبان انگلیسی
استعداد تحصیلی ، نویسندگان : هادی مسیح خواه و محمد وکیلی انتشارات فرهنگ

کتاب های تخصصی انتشارات سمت ، 1100 لغت ضروری


لازم به ذکر است داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون دکتری را دارند باید از دانش عمومی زبان انگلیسی برخوردار باشند . این که هر داوطلبی چه درصدی در درس زبان کنکور دکتری کسب می کند ، تا حدودی به دانش زبان عمومی وی مربوط است .










مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا نیز آماده اند از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا برنامه ریزی کنکور دکتری 1400 را به بهترین شکل ممکن برای داوطلبان انجام داده و آنها را در تهیه بهترین منابع آزمون دکتری یاری نمایند .










سوالات متداول


1- مهمترین منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست ؟
فهرست منابع مهم آزمون دکتری این رشته در متن مقاله ارائه شده است .




2- عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی شامل چه موضوعاتی است ؟
دروس امتحانی آزمون دکتری این رشته شامل دروس عمومی و تخصصی بوده که در این مطلب توضیح داده شده است .




3- گرایش های رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی برای آزمون دکتری چیست ؟
بعضی از رشته های امتحانی دارای گرایش های متفاوتی در کنکور دکتری هستند که در متن مقاله به آن ها اشاره شده است .

منبع : منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/1JWm
نظرتان را بنویسید