رسوب گیر پکیج

رسوب گیر پکیج
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
arezooahmadi7470

یکی از معضلات بسیار پر رنگ در زندگی شهری که گریبان گیر بسیاری از افراد شده، وجود آب لوله کشی شده با سختی بالاست.

منظور آب سخت، آبی است که به دلیل وجود انواع املاح از جمله مواد آهکی، گچ، شن، ماسه، جلبک، کلسیم و منیزیم مشکلات زیادی را برای سیستم لوله کشی و به خصوص سیستم حرارت مرکزی در ساختمان ها ایجاد کند.

آسیب های وارده از آب سخت می تواند بر هر وسیله ای که با آب سر و کار دارد، مانند ماشین لباسشویی، یخچال های یخ ساز و ماشین ظرفشویی وارد شود.

اما تجهیزاتی همچون پکیج و آبگرمکن بیشتر در معرض صدمات آب سخت و رسوبات و املاح موجود در آن قرار دارند، که دلیل آن هم دمای بالای آب در این دو وسیله است.

به این صورت که وقتی آب در این دو سیستم گرم شده و بخار می شود، ناخالصی های آن همچون شن، گل و لای، گچ و آهک بر روی سطح داخلی مبدل دستگاه باقی می مانند

به مرور زمان قطر لایه رسوبات ته نشین شده بر روی مبدل و حتی سیستم لوله کشی پکیج و آبگرمکن به قدری زیاد می شود، که مانند یک لایه عایق ضخیم مانع از گرم شدن آب در سیستم می شود.

تا حدی که در بدترین حالت می تواند 95% افت حرارتی در دستگاه ایجاد کند، این در حالیست که پکیج یا آبگرمکن همچنان به کار خود برای گرم کردن ادامه می دهند.

اما به دلیل وجود رسوبات این گرما به آب نمی رسد، پس در ادامه با افزایش مصرف از سمت دستگاه و کاهش بازدهی آن مواجه خواهیم بود. با مشاهده کلیپ زیر خواهید دانست که دلایل رسوب گرفتن پکیج چه هستند؟

تنها راه حل ممکن برای جلوگیری از این مشکلات، نصب رسوب گیر یا سختی گیر پکیج و آبگرمکن است.

رسوب گیر یا سختی گیر را می توان بر روی پکیج و آبگرمکن نصب کرد و با کمک قابلیت های این وسیله مانع از تشکیل رسوب در دستگاه شد .

چنانچه از رسوب گیر یا سختی گیر پکیج و آبگرمکن استفاده نکنیم، متاسفانه صدمات ناشی از آب سخت تنها به مصرف انرژی بیشتر و افت بازدهی و راندمان دستگاه ختم نمی شود.

به چند نمونه از صدمات ناشی از سختی آب در پکیج و آبگرمکن توجه کنید:

  • کاهش فشار آب گرم در ساختمان
  • سفت شدن شیرآلات اهرمی
  • زنگ زدن لوله های فلزی در لوله کشی آب
  • توزیع نامتناسب حرارت در رادیاتورها
  • سوراخ شدن مبدل
  • بالا رفتن احتمال خراب شدن پکیج و قطعات آن
  • از بین رفتن گارانتی پکیج و آبگرمکن

رسوب گیر پکیج پلی فسفات

استفاده از رسوبگیر پکیج پلی فسفات یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین روش های پیشگیری از رسوب و رسوب زدایی در پکیج محسوب می شود.

پلی فسفات، سالهای سال جهت جلوگیری از رسوب گذاری در سیستم های مختلف تصفیه آب صنعتی و شهری و به اشکال مختلف جامد و مایع مورد استفاده قرار می گرفته است.

اساس کار رسوب گیر پلی فسفات بر مبنای واکنش شیمیایی ترکیب کلسیم با پلی فسفات است. با تزریق پلی فسفات در داخل آب، یونهای کلسیم قبل از ترکیب با یون کربنات و تشکیل رسوب کربنات کلسیم، با فسفات ترکیب شده و تشکیل فسفات کلسیم می دهد. فسفات کلسیم در آب محلول بوده و باعث رسوب گذاری نمی شود.

در واقع وقتی از رسوبگیر پلی فسفات استفاده می شود، سختی آب از بین نمی رود بلکه بصورت معلق در آب بوده و رسوب نمی کند.

البته نکته مهمی که در مورد پلی فسفات در خصوص مصرف آب خانگی می بایست مد نظر قرار گیرد، استفاده شرب از آبی است که داخل آن پلی فسفات وجود دارد. در صورتیکه از آب حاوی پلی فسفات برای شرب استفاده می شود، می بایست دقت داشت که پلی فسفات استفاده شده از نوع گرید خوراکی بوده و حتی الامکان دارای استاندارد NSF 60 باشد.

کارتریج های پلی فسفات استفاده شده در رسوب گیرهای پکیج پلی فسفات دارای عمر مفید بالایی بوده و تنها کافی است تا هر سال یکبار تعویض شوند.

شما در کلیپ زیر می توانید با اساس کار و مزایای استفاده از رسوب گیر پلی فسفات بیشتر آشنا شوید:

رسوب گیر پکیج مغناطیسی

یکی دیگر از روشهای پیشگیری از رسوب گیری، استفاده از میدان مغناطیسی است. اثری که میدان مغناطیسی روی رسوب گذاری دارد، از طریق تغییر شکل کریستالهای کربنات کلسیم است. شکل کریستالی کربنات کلسیم که رسوب گذار است، کریستال "کلسیت" می باشد.

مشاهدات آزمایشگاهی نشان داده است که با عبور آب از میدان مغناطیسی، شکل کریستال کربنات کلسیم از حالت "کلسیت" به شکل کریستال "آراگونیت" که نوعی دیگر از کریستالهای کربنات کلسیم است، تبدیل می شود. کریستال "آراگونیت" در آب رسوب نکرده و نهایتاً بصورت لجن از داخل سیستم لوله کشی و تجهیزات براحتی قابل تخلیه می باشد.

میدان مغناطیسی معمولاً توسط یک عدد یا یک جفت آهن ربای دائمی ایجاد می شود. رسوب گیرهای مغناطیسی پکیج بسته به نوع طراحی می توانند در مسیر و یا دور لوله بسته شوند.

رسوب گیر پکیج الکترومغناطیسی

اساس کار رسوب گیر پکیج الکترومغناطیسی مانند مدل مغناطیسی است با این تفاوت که بجای استفاده از آهنربای دائمی، از جریان الکتریکی برای تولید میدان مغناطیسی استفاده می شود. این بدان معناست که رسوب گیر الکترومغناطیسی دائماً به برق متصل است که البته با توجه به مصرف برق کم، جای نگرانی از بابت هزینه وجود ندارد.

امواج الکترو مغناطیسی ایجاد شده توسط رسوب گیر پکیج الکترومغناطیسی نسبت به مدل مغناطیسی قوی تر بوده و از نظر تأئیرگذاری، فاصله و عدم افت عملکرد نسبت به مدل های مغناطیسی برتری دارند.

چرا از سختی گیر پکیج استفاده کنیم ؟

  1. افزایش راندمان پکیج
  2. جلوگیری از ایجاد رسوبات در پکیج
  3. ایجاد رسوبات در نقاط مختلف پکیج از جمله مبدل باعث میشود ، برای رسیدن به نقطه جوش مورد نظر باید تحت تاثیر دمای بیشتری قرار گیرند ، چرا که رسوب مانع از رسیدن دما به آب شدن و صرفا مبدل تحت تاثیر حرارت مستقیم ممکن است ، سوراخ شود.
  4. اسید شویی بعنوان راهکار سریع حذف رسوب، پر دردسر و هزینه بر بوده و در ضمن، عمر تجهیزات را کاهش میدهد.
  5. افزایش فشار آب مصرفی
  6. کاهش هزینه های تعمیر پکیج

اگر از سختی گیر استفاده نکنیم ،چا اتفاقی میافتد ؟

با توجه به افزایش املاح آب مصرفی در صورت عدم استفاده از سختی گیر در پکیج شاهد افزایش روز افزون رسوبات در سیستم گرمایشی خود خواهیم بود ، که این امر به شدت راندمان گرمایشی پکیج شما را کاهش میدهد.
بسیاری از مشتریان عزیز در هنگام نصب پکیج خود هنگامی که نصاب پکیج سختی گیر را به آنها پیشنهاد میدهد ، از خرید آن امنتاع کرده و آن را هزینه ی اضافی تلقی میکنند ، در صورتی که وجود این وسیله برای سلامت پکیج شما بسیار ضروری خواهد بود.
برای مطالعه مقاله آموزش هواگیری پکیج اینجا کلیک کنید.

قیمت سختی گیر پکیج چقدر است ؟

سختی گیر پکیج در قیمت های مختلف از 60/000 تومان شروع و تا حدود 1 میلیون تومان متفاوت است.با توجه به کارایی و اندازه قیمت سختی گیر متفاوت است

لینک مرجع https://justpaste.it/4uxf3
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/PPVy
نظرتان را بنویسید