چند سالیست که نام مدارس هیئت امنایی در میان مدارس موجود در سراسر کشور از جمله شاهد ، تیزهوشان ، نمونه دولتی و ... به گوش می رسد و والدینی که همواره نگران تربیت و تحصیل صحیح فرزندان خود هستند جویای شیوه آموزشی این مدارس می باشند . از این رو در این مقاله شرح کوتاهی در مورد ثبت نام مدارس هیئت امنایی در سال تحصیلی 99 - 1400 ارائه می کنیم .
مدارس هیئت امنایی با هدف ارتقای کیفیت برنامه های آموزشی ایجاد شده و اقدام به پذیرش دانش آموزان در پایه های تحصیلی ابتدایی ، اول متوسطه و دوم متوسطه می نماید . با وجود اینکه مدارس هیئت امنایی به صورت غیردولتی اداره می شوند ولی دارای شهریه بالایی نیستند و تنها تفاوت آن ها با مدارس دولتی شیوه مدیرتی حاکم بر مدرسه می باشد .
ثبت نام در مدارس هیئت امنایی همچون مدارس عادی دولتی بدون شرکت در آزمون ورودی و از طریق مراجعه حضوری به مدرسه مورد نظر در منطقه محل سکونت با ارائه مدارک لازم انجام می شود . در ادامه به شرح زمان ، شرایط ، مدارک و شهریه ثبت نام مدارس هیئت امنایی 99 - 1400 می پردازیم .
مدارس هئیت امنایی چیست ؟
شورای عالی آموزش و پرورش در راستای ارتقا کیفیت برنامه های آموزشی و تربیتی ، جلب و توسعه مشارکت های مردمی و خیرین در احداث و اداره امور ، تقویت نظام مدیریتی ، مالی و اجرایی مدارس ، آیین نامه توسعه مشارکت های مردمی به شیوه هیئت امنایی را در مدارس تصویب نموده که در ادامه به شرح برخی از بند های آن می پردازیم :
• مدارس دولتی و خیر سازی که واجد شرایط باشند می توانند با درخواست شورای مدرسه و با تایید شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه به صورت هیئت امنایی مدیریت شوند .
تبصره1 ) مجوز مدارس هیئت امنایی ابتدا به صورت موقت و به مدت یک سال صادر می شود و در صورت احراز استاندارد های لازم به طور قطعی و دائمی خواهد بود .
تبصره2 ) در مدارسی که به صورت مجتمع آموزشی ( شامل دوره های مختلف تحصیلی ) اداره می شد صرفا یک هیئت امنا با عنوان " هیئت امنای مجتمع " تشکیل می شود که بر کلیه امور و فعالیت های مدرسه نظارت دارد .
تبصره3 ) اگر عملکرد مدرسه هیئت امنایی از نظر شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه اثر بخش باشد ، امکان اداره مدرسه به صورت غیردولتی وجود دارد .
• مدیر مدارس هیئت امنایی به این صورت منصوب می شود که ابتدا سه نفر از افراد واجد شرایط توسطه کمیته ای متشکل از نماینده رئیس آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه و یا ناحیه ، نماینده معلمان مدرسه و رئیس هیئت امنای مدرسه به اداره آموزش و پرورش محل پیشنهاد شده و در صورت صلاحیت یه نفر انتخاب خواهد شد .
• عملکرد هیئت امنا توسط اداره آموزش شهرستان یا منطقه مورد بررسی و ارزشیابی قرار گرفته و به شورای این اداره گزارش می شود . در صورتی که نتایج این ارزشیابی برای شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه رضایت بخش باشد اقدامات لازم جهت تشویق و تداوم فعالیت های آن مدرسه انجام خواهد شد در غیر این صورت نسبت به انحلال آن اقدام می شود .
زمان و مدارک ثبت نام مدارس هیئت امنایی 99 - 1400
دانش آموزان دوره های ابتدایی ، متوسطه اول و متوسطه دوم پس از پایان امتحانات نوبت دوم ( خرداد ماه ) تا پایان مرداد ماه وقت دارند تا اقدام به ثبت نام مدارس هیئت امنایی نمایند . لازم به ذکر است که هرگونه پیش ثبت نام قبل از امتحانات پایان ترم غیرمجاز می باشد .
در برخی مواقع به دلیل عدم تکمیل ظرفیت مدارس امکان ثبت نام تا شهریور ماه را نیز فراهم می نمایند . جهت اطلاع از زمانبندی و بروز ترین اخبار مربوط به فرایند های مدارس هئیت امنایی توصیه می شود عضو کانال تلگرام مدارس هیوا شوید .
والدین دانش آموزان برای ثبت نام در مدارس هیئت امنایی باید مدارک مورد نیازی را جهت ارائه به مسئولین مدرسه مورد نظر در منطقه محل سکونت به همراه داشته باشند که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم :
- 6 الی 12 قطعه عکس 3 * 4
- کارت سلامت و کارت واکسن برای ثبت نام پایه اول ابتدایی
- شناسنامه دانش آموز به همراه کپی از تمام صفحات
- اصل کارت ملی و کپی آن برای دانش آموزان دوره متوسطه دوم
- پرونده تحصیلی سال قبل دانش آموز
- کارنامه تحصیلی سال گذشته
شرایط و ضوابط مدارس هیئت امنایی 99 - 1400
ثبت نام در مدارس هیئت امنایی جهت تحصیل در هر یک از دوره های ابتدایی ، متوسطه اول و متوسطه دوم دارای شرایطی می باشد که در ادامه به شرح هر یک از شرایط می پردازیم :
• انجام هرگونه پیش ثبت نام قبل از شروع زمان مشخص شده در آیین نامه ممنوع است .
• مدارس هئیت امنایی برای ثبت نام دانش آموز باید اطلاعات وی را در سامانه های سناد و سنجش وارد نمایند .
• ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی فقط بر اساس مدارک اقامتی و هویتی معتبر انجام می گیرد .
• حداقل سن ثبت نام دوره اول ابتدایی 6 سال تمام و حداکثر آن در مناطق شهری 9 سال و همچنین در مناطق روستایی ( عشایری ) 11 سال تمام می باشد .
• ثبت نام دانش آموزان پسری که به سن مشمولیت مقرر در قانون خدمت وظیفه ی عمومی می رسند ، تابع مقررات و شیوه نامه هایی است که با هماهنگی نظام وظیفه از طریق وزارت آموزش و پرورش ابلاغ می شود .
شهریه مدارس هئیت امنایی 99 - 1400
در پاسخ به سوال میزان شهریه تحصیل در مدارس هیئت امنایی چقدر است ؟ باید گفت که این مدارس صرافا جهت برگزاری کلاس های فوق برنامه هزینه ای را از والدین دریافت می نماید که میزان مشخصی ندارد و متناسب با منطقه جغرافیایی و ساعات کلاس فوق برنامه این میزان متغییر خواهد بود . مبلغ شهریه توسط مدرسه مورد نظر در زمان ثبت نام به والدین دانش آموزان اعلام می شود ، البته میزان شهریه ثبت نام در این مدارس نسبت به مدارس غیردولتی و غیرانتفاعی بسیار کمتر می باشد .
داوطلبانی که پس از مطالعه این مقاله سوالی پیرامون ثبت نام مدارس هیئت امنایی برایشان مطرح شده است می توانند کلیه سوالات خود را از طریق خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا بپرسند .
سوالات متداول
1- زمان ثبت نام مدارس هیئت امنایی در چه تاریخی است ؟
همانطور که در این مقاله گفته شد ، دانش آموزان دوره های ابتدایی ، متوسطه اول و متوسطه دوم پس از پایان امتحانات نوبت دوم ( خرداد ماه ) تا پایان مرداد ماه وقت دارند .
2- برای ثبت نام در مدارس هیئت امنایی به چه مدارکی نیاز است ؟
یکی از این مدارک کارنامه تحصیلی سال گذشته است که در این مقاله سایر مدارک نام برده شده اند .
3- میزان شهریه مدارس هیئت امنایی چقدر است ؟
همانطور که در این مقاله گفته شد ، شهریه این مدارس میزان مشخصی ندارد و متناسب با منطقه جغرافیایی و ساعات کلاس فوق برنامه این میزان متغییر خواهد بود .
منبع : ثبت نام مدارس هیئت امنایی
ثبت نام مدارس هیئت امنایی

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
نظرتان را بنویسید